avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate CFlorin1

Activitate CFlorin1

Multumesc mult pentru ajutor.
Problema ar fi ca prietenul de la care am cumparat masina locuieste foarte departe de mine. Am fost la el acasa si nu l-am gasit si nici la telefon nu raspunde. Deci nu pot sa fac rost de procura sau contract. :(
Buna ziua. As dori sa plec la Roma saptamana aceasta. Masina nu este a mea, ci a unui prieten, pot iesi din tara fara procura sau contract de comodat?
Multumesc mult pentru ajutor! Vacanta placuta! :)
Persoana pe numele careia s-a prelungit(automat, fara nici o instiintare) contractul este privata de libertate din luna august. Telekom a prelungit contractu in luna iulie, dar nu dupa modelul vechiului contract, ci dupa voia lor, adaugand contractului si un telefon cu abonament, de care proprietarul de drept nu s-a folosit nici macar o secunda, telefonul fiind luat de un angajat si vandut. Pentru ca factura era mult mai mare ca de obicei, sotia acelei persoane a fost la Telekom si a spus ca vrea sa anuleze acel contract si sa faca altul, dar pe numele ei. Angajata Telekom a spus ca este posibil, spunand ca restul facturilor ce vor veni pe vechiul contract sa nu le plateasca.
Buna ziua.
Am fost contactat telefonic din partea Telekom si mi-au spus ca am de platit 2.400 de lei pentru un contract pe care l-am anulat in septembrie 2014. Angajatii companiei au venit si au ridicat echipamentul firmei, dar nu mi-au lasat nici-un proces verbal. Acum sunt bun de plata pentru toate acestea, din cauza incompetentei angajatilor. Ce am de facut pentru a rezolva problema aceasta? Firma mi-a spus ca ma vor executa silit pentru aceasta suma.