Problema ar fi ca prietenul de la care am cumparat masina locuieste foarte departe de mine. Am fost la el acasa si nu l-am gasit si nici la telefon nu raspunde. Deci nu pot sa fac rost de procura sau contract. :(
Persoana pe numele careia s-a prelungit(automat, fara nici o instiintare) contractul este privata de libertate din luna august. Telekom a prelungit contractu in luna iulie, dar nu dupa modelul vechiului contract, ci dupa voia lor, adaugand contractului si un telefon cu abonament, de care proprietarul de drept nu s-a folosit nici macar o secunda, telefonul fiind luat de un angajat si vandut. Pentru ca factura era mult mai mare ca de obicei, sotia acelei persoane a fost la Telekom si a spus ca vrea sa anuleze acel contract si sa faca altul, dar pe numele ei. Angajata Telekom a spus ca este posibil, spunand ca restul facturilor ce vor veni pe vechiul contract sa nu le plateasca.
Buna ziua.
Am fost contactat telefonic din partea Telekom si mi-au spus ca am de platit 2.400 de lei pentru un contract pe care l-am anulat in septembrie 2014. Angajatii companiei au venit si au ridicat echipamentul firmei, dar nu mi-au lasat nici-un proces verbal. Acum sunt bun de plata pentru toate acestea, din cauza incompetentei angajatilor. Ce am de facut pentru a rezolva problema aceasta? Firma mi-a spus ca ma vor executa silit pentru aceasta suma.