normal ca ei stiu cum sa se acopere, asa cum am spus si asa cum este specificat si in contract ei isi rezerva dreptul sa faca oricand o modificare in grila de programe , dar cel care se aboneaza pentru prima data nu-si dau seama de aceste capcane .Nu este normal ce s-a intamplat...dar mai este ceva normal in tara asta ? pe noi consumatorii nu ne apara nimeni.Eu consider ca am incheiat un contract in baza unui pachet de canale pe care le pot viziona si nu m-a interesat ca si numar de canale asa cum este stipulat in contract .Deci ma pot astepta peste o saptamana sa faca la fel si cu alte canale din grila , ca doar au dreptul asta ... Nu vedeti ca nu-i corect ?
Buna ziua, intrucat furnizorul de televiziune Orange TV mi-a scos din grila de programe canalul LooK Tv doresc rezilierea contractului , intrucat nu sunt dispus sa platesc suplimentar 2,5 euro/luna doar pentru vizionarea acestui canal . Mentionez ca m-am abonat la Orange TV pentru a putea viziona canalele LookTV si Look Plus TV. Consider ca contractul a fost incheiat tendentios astfel incat ORANGE TV dupa incheierea contractului sa fac ce vrea cu grila de programe . Ma pot trezi peste o luna sau doua, sa faca acelasi lucru si cu alte canale . Ce siguranta imi ofera mie ORANGE TV ca si consumator ?? ...niciuna