avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract cu ORANGE TV
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract cu ORANGE TV

Buna ziua, intrucat furnizorul de televiziune Orange TV mi-a scos din grila de programe canalul LooK Tv doresc rezilierea contractului , intrucat nu sunt dispus sa platesc suplimentar 2,5 euro/luna doar pentru vizionarea acestui canal . Mentionez ca m-am abonat la Orange TV pentru a putea viziona canalele LookTV si Look Plus TV. Consider ca contractul a fost incheiat tendentios astfel incat ORANGE TV dupa incheierea contractului sa fac ce vrea cu grila de programe . Ma pot trezi peste o luna sau doua, sa faca acelasi lucru si cu alte canale . Ce siguranta imi ofera mie ORANGE TV ca si consumator ?? ...niciuna
Cel mai recent răspuns: gicone66 , utilizator 14:04, 9 Noiembrie 2014
cititi cu atentie contractul pe care l-ati semnat cu ei, cercetati ce au voie si ce nu au voie sa faca in perioada derularii contractului. nu as crede ca obtineti rezilierea numai pe motivul ca au scos un canal tv din grila
normal ca ei stiu cum sa se acopere, asa cum am spus si asa cum este specificat si in contract ei isi rezerva dreptul sa faca oricand o modificare in grila de programe , dar cel care se aboneaza pentru prima data nu-si dau seama de aceste capcane .Nu este normal ce s-a intamplat...dar mai este ceva normal in tara asta ? pe noi consumatorii nu ne apara nimeni.Eu consider ca am incheiat un contract in baza unui pachet de canale pe care le pot viziona si nu m-a interesat ca si numar de canale asa cum este stipulat in contract .Deci ma pot astepta peste o saptamana sa faca la fel si cu alte canale din grila , ca doar au dreptul asta ... Nu vedeti ca nu-i corect ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract tv nerespectare grila de programe catalinastefan03 catalinastefan03 Buna ziua! In data de 28.07.2014 am incheiat un contract pentru un abonament World HD oferit de catre [editat] TV, pe baza unei grile de programe care includea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma cablu tv mikeleconstruct mikeleconstruct Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite ... (vezi toată discuția)
Modificare tarif servicii upc romeo mart romeo mart Suint abonat UPC cu abonament DE MAI MULT DECAT PERIOADA CONTRACTUALA DE UN AN DECI PPESTE DURATA CONTRACTULUI INITIAL DE UN AN CAM DE 3 ANI internet SPEED ... (vezi toată discuția)