avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie firma cablu tv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie firma cablu tv

Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite programe. Ma declar nemultumit deoarece eu am platit anul integral si sunt anuntat de modificarea acestor programe dupa scoaterea lor din grila fara acordul meu. Responsabilii nu vor sa-mi rezilieze contractul si sa-mi restituie banii inapoi.Cum trebuie sa procedez in acest caz? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:13, 1 Mai 2012
Sesizati in acest caz OPC-ul ... sau promovati o actiune in instanta impotriva acestei societati.
Programele nu s-au scos din grila fara acordul Dvs. Daca sunteti posesorul unei platforme digitale, nu mai puteti viziona aceste programe. In schimb, daca sunteti abonat numai al serviciilor de televiziune prin cablu, aceste programe apar in grila, dar cred ca s-au modificat frecventele.Exista neintelegeri intre compania furnizoare a serviciilor de televiziune si Antena Grup. Cititi va rog acest articol:
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
In contractul de furnizare servicii vi se garanteaza ca veti avea un numar minim de posturi tv, nu vi se garateaza care vor fi acelea. Cititi contractul.
Alex_Munteanu a scris:

In contractul de furnizare servicii vi se garanteaza ca veti avea un numar minim de posturi tv, nu vi se garateaza care vor fi acelea. Cititi contractul.

Atunci cand intocmesti un contract cu acesta agentie Rcs-rds platesti anumite pachete. Aceste pachete au diverse preturi-platesti in functie de grila de programe pe care o doresti!Si pana la urma, agentia are voie sa modifice orice parte din contract fara acordul tau, iar cand vine vorba de o reziliere de contract se impun atatea reguli-conditii!!???!!Daca esti nemultumit de activitatea agentiei si vrei sa renunti esti doar bun de plata, atat?Dar banii inapoi de ce nu-i restituie pt. ca nu si-au respectat acordul dat pt. pachetul cu grila respectiva ( pt care am platit suma ceruta)???
Da, acele pachete contin un numar de posturi tv, nu vi se nominalizeaza in contract care sunt acelea. Cititi contractul, acolo gasiti tot ce aveti nevoie.

Asta pe langa faptul ca, Antena Grup a solicitat suspendarea transmisiei celor 3 posturi tv, cum se poate vedea in aceasta adresa: [ link extern ]

Contractul standard RCS&RDS: [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

Alte discuții în legătură

Litigiu cu rds-rcs sanducretu sanducretu ]n luna august 2014 am fost nevoit sa inchei un nou contract de furnizare servicii tv +internet dupa ce firma cyti net botosani a fuzionat cu rds-rcs.Eu am ... (vezi toată discuția)
Conditionare vanzare pachet hbo Lulica Lulica Buna seara In urma cu un an am facut un abonament pentru televiziune prin cablu. Am optat pentru pachetul de baza, analogic. Zilele trecute am fost la ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc Nita Stefan Nita Stefan Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un ... (vezi toată discuția)