avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie firma cablu tv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie firma cablu tv

Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite programe. Ma declar nemultumit deoarece eu am platit anul integral si sunt anuntat de modificarea acestor programe dupa scoaterea lor din grila fara acordul meu. Responsabilii nu vor sa-mi rezilieze contractul si sa-mi restituie banii inapoi.Cum trebuie sa procedez in acest caz? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:13, 1 Mai 2012
@mikeleconstruct

Ati verificat in grila de programe? Pentru ca eu beneficiez atat de servicii digitale cat si de servicii analogice de televiziune, iar posturile mentionate mai sus le pot vizualiza inca.
Au fost scoase doar de pe DHT, adica de pe satelit, care nu intra in categoria must carry stabilita de lege. Pe must carry, cablistii difuzeaza gratuit canalele tv.

Adresa trimisa de Antena Grup: [ link extern ]
Alex_Munteanu a scris:

Da, acele pachete contin un numar de posturi tv, nu vi se nominalizeaza in contract care sunt acelea. Cititi contractul, acolo gasiti tot ce aveti nevoie.

Asta pe langa faptul ca, Antena Grup a solicitat suspendarea transmisiei celor 3 posturi tv, cum se poate vedea in aceasta adresa: [ link extern ]

Contractul standard RCS&RDS: [ link extern ]

Da, asta stiu ca nu sunt nominalizate in contract, am citit si contractul lor si nu am zis ca nu aveti dreptate ( toti care au comentatat la acest subiect). Dar mi se pare o strategie de marketing prea de tot, avantaje in favoarea detinatorului de servicii si dezavantaje in favoarea consumatorului.Grila de programe cu pretul inclus se afla de obicei la casele de incasat plati, da nu sunt stipulate in contract! Si cum este clientul de obicei increzator doar in vorbele operatorului de servicii si nu mai citeste contractul de "50" de pagini, se profita de lucrul asta, nu? :D. Deci chiar nu pot sa cred ca nu se poate face nimic. Traim in Romania unde legile sunt facute doar pt. oamenii de rand care nu au drepturi de alegeri si de despagubiri!
Operatorul ar transmite si maine cele trei canale, daca ar fi difuzate gratuit, asa cum se face si in sistem analog si digital. Pana la urma, Antena Grup a solicitat suspendarea transmisiei, nu operatorul, ei doar au indeplinit cererea Antena Grup

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu rds-rcs sanducretu sanducretu ]n luna august 2014 am fost nevoit sa inchei un nou contract de furnizare servicii tv +internet dupa ce firma cyti net botosani a fuzionat cu rds-rcs.Eu am ... (vezi toată discuția)
Conditionare vanzare pachet hbo Lulica Lulica Buna seara In urma cu un an am facut un abonament pentru televiziune prin cablu. Am optat pentru pachetul de baza, analogic. Zilele trecute am fost la ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc Nita Stefan Nita Stefan Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un ... (vezi toată discuția)