avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare tarif servicii UPC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare tarif servicii UPC

Suint abonat UPC cu abonament DE MAI MULT DECAT PERIOADA CONTRACTUALA DE UN AN DECI PPESTE DURATA CONTRACTULUI INITIAL DE UN AN CAM DE 3 ANI internet SPEED 15 MBS valoarea 31 lei si abonament televiziune IN TOTAL 31 LEI din care abonament tv digital optim valoare 24 ,80 lei si Mediabox standard in valoare de 5,20 lei In fasctura pe luna iulie sunt trecute aceste repere si platesc 62 lei total. Injosul facturii ma instiinteaza cu o scrisoare dragul nostru client incepand cu luna august deci urmatoarea factura am introdus doua noi programe disney junior si look plus si vom mari tariful abonamentului cu 3 lei Mai spun ca in cazul in care nu esti de acord cu pretul abonamentului nou adica marit cu 3 lei , conform oug 111/2011 art 51 aliniatul 7 ai dreptul sa denunti unilateral contractul fara nici o despagubire ion termen de 30 zile de la data primirii prezentei facturi cu scrisoarea tiparita pe factura sub totalul de plata In data 20 august primesc noua factura in care alaturi de rubricile de plata de mai sus mai apare un rand : Modificare abonament august 2014 cu valoarea de 3 lei si deci marire abonament cu total de 65 lei . Va rog sa imi aratati ce se intampla in realitate daca apuc sa platesc factura majorata de 65 lei inseamna ca nu mai pot denunta abonamentul in viitor ca am acceptat modificarea facturii fara a fi si un act aditional la contractul existent si ca daca de exemplu peste doua luni vreau sa renunt la serviciile UPC ma vor obliga la despegubiri? este legal sa adauge modificarea valorii pe factura fara un act aditional la contract. cum pot sa platesc doar 62 lei si nu 65 cind eu nu am cerut noi programe dar mi s-au varat pe gat in abonament? de fapt au blocat canalul look tv care il vedeam de mult timp si cer 10 lei ca este cu fotbal , au introdus look plus care nu era ESTE UN ABUZ SI DACA DA CARE ESTE DEMERSUL CE SA IL FAC RECLAMATIE LA PROTYECTIA CONSUMATORULUI ? CUM SE REZOLVA ACEASTA IMPUNERE DE PRET ABUZIVA? CUI SE ADRESEAZA CONSUMATORUL SPRE A FACE LUMINA SI PRACTIC CUM SE PROICEDEAZA PENTRU A NU CADEA IN CAPCANA UPC DE A MARI PRTETUL ?
Cel mai recent răspuns: Elena Goran , Consilier juridic 15:38, 20 August 2014
trebuie sa mergeti cu buletinul la un centru UPC si sa solicitati eliminarea programelor adaugate ramanand astfel la abonamentul initial de 62 lei .

oricand puteti face aceasta precizare la UPc , nu trebuie sa reziliati tot abonamentul .


da ! si eu consider ca este un abuz , va puteti adresa protectiei consumatorului .

fara un acord scris semnat de catre dvs , cei de la UPc nu au dreptul sa va impuna anumite programe sau tarife.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)
Cresterea automata a facturii upc madalin008 madalin008 Buna ziua ! Am sa fiu foarte scurt: Pentru inceput va rog sa vedeti aceasta ... (vezi toată discuția)
Plata in plus impusa abuziv la upc ! cristiannegru cristiannegru Am incheiat un Contract /2 ani cu UPC -ul Pe 10.07.2014, cand am luat salariul si am vrut sa achit Factura, am vazut ca UPC a bagat abuziv la plata o Oferta ( ... (vezi toată discuția)