avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cresterea automata a facturii UPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cresterea automata a facturii UPC

Buna ziua ! Am sa fiu foarte scurt:

Pentru inceput va rog sa vedeti aceasta stire

[ link extern ]

Eu nu sunt in Romania si nu am cum sa-i sun insa ma intorc in vreo luna. Sau chiar daca as fi in tara si nu primesc acea hartie prin posta, ei ma pot obliga sa platesc in plus pe ceva ce nu am semnat ? Nu voi putea face nimic daca nu am posibilitatea de a lua legatura cu ei urgent sa anulez acel pachet ?

Intrebarea mea finala (mai fac o editare) este: Pot sa fiu obligat sa platesc in plus ?

Va multumesc !

p.s. Daca am gresit topicul imi cer scuze. Nu sunt familiarizat cu termenii juridici si am considerat ca aici s-ar incadra cel mai bine.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
madalin008, utilizator
exista optiune de dezactivare si pe my.upc.
Eu am intrebat o parere juridica. Nu am my upc. Am incercat la inceput sa instalez insa nu am primit prin mail codul ala de confirmare nici pana astazi.
N-am inteles daca vreti sa va rezolvati problema sau sa va razboiti cu ei.
Daca vreti sa dezactivati optiunea accesati link. Daca nu stiti codul de client, incercati sa sunati la cineva acasa sa va dea nr de pe factura.

[ link extern ] /

daca nu sunteti de acord ca v-au adaugat extraoptiunea fara sa va intrebe, aveti posibilitatea sa denuntati unilateral contractul fara plata vreunei despagubiri in termen de 30 de zile.
Merge si printr-un SMS sa activezi sau sa dezactivezi extraoptiunea. Nu stiu exact care este numarul
Mordor a scris:

Merge si printr-un SMS sa activezi sau sa dezactivezi extraoptiunea. Nu stiu exact care este numarul

Citat din siteul upc:

Daca doresti sa o dezactivezi, o poti face foarte usor, alegand una din urmatoarele metode:

Trimite un sms cu codul tau de client la numarul 1719 (numar cu tarif normal)
Suna la 0800 080 872 (numar gratuit din orice retea)
Acceseaza pagina extra.upc.ro

Probabil din afara se poate suna la +40311000872

Pe om nu-l intereseaza insa o parere tehnica ci una juridica:)

Alte discuții în legătură

Modificare tarif servicii upc romeo mart romeo mart Suint abonat UPC cu abonament DE MAI MULT DECAT PERIOADA CONTRACTUALA DE UN AN DECI PPESTE DURATA CONTRACTULUI INITIAL DE UN AN CAM DE 3 ANI internet SPEED ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)