avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract TV nerespectare grila de programe
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract TV nerespectare grila de programe

Buna ziua!
In data de 28.07.2014 am incheiat un contract pentru un abonament World HD oferit de catre [editat] TV, pe baza unei grile de programe care includea LOOK Tv si LOOK Plus Tv, motive pentru care am si achizitionat respectivul abonament. Ieri, 01.11.2014, ma trezesc ca programul LOOK tv s-a transformat in LOOK TV HD, iar eu nu-l mai pot accesa decat ca extraoptiune contra sumei de 2,5 euro. Vroiam sa intreb daca ceea ce mi s-a intamplat este un lucru normal, adica ei pot modifica oricand grila de programe, iar noi sa inghitim si sa le platim extraoptiunile. Daca luna urmatoare se intampla acelasi lucru cu un alt canal tv din grila lor, si asa mai departe?
Se poate rezilia contractul?
Ultima modificare: Duminică, 2 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 19:57, 2 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
provider-ul isi rezerva dreptul de a modifica grila de programe...asa suna una din clauzele din contract.
deci...sanse de inzbanda pe cale amiabila , egale cu zero .
acum logic ,Look TV analogic , este mult mai ieftin decat Look TV HD , dar daca s-a considerat ca inlocuirea acestui canal cu unul similar dar cu definitie HD , aduce profit mai mare , normal ca s-a ales varianta profitului .
asta si din cauza meciurilor din campionat . drepturile de televizare costa o avere , si trebuie "culeasa" de undeva aceasta avere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu orange tv gicone66 gicone66 Buna ziua, intrucat furnizorul de televiziune Orange TV mi-a scos din grila de programe canalul LooK Tv doresc rezilierea contractului , intrucat nu sunt ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma cablu tv mikeleconstruct mikeleconstruct Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)