avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Ciprian29

Activitate Ciprian29

Răspuns la discuția Nu am beneficiat de Serviciu 4G
aria de acoperire 4G in iasi este de 90% la Cosmote ( Telekom ) dar eu ma refer ca au uitat sa`mi activeze optiunea inclusa 4G pe care am descoperito acum 2 zile ca nu functioneaza pe telefon, si dupa discutii telefonice , m`au trimis la un magazin pentru activarea extensiei. desi aceasta nu este extensie, este abonamentul de asa natura dar care nu a fost activat de ei, vandut dar nu activat , :)
Răspuns la discuția Nu am beneficiat de Serviciu 4G
tehnologia 4G este activa din 2013 dar nu acoperire completa ..in Iasi au fost doar 2 locatii in 2013 urmand ca in 2014 sa le activeze pe restu ,, acestea find montate . dar nu activate ( licenta pentru 4G find disponibila cu data 1 ian 2014, ce sanse sunt ca sa ma pot certa cu ei pentru nebeneficierea acestui serviciu?
Am facut achizitionarea unui abonament cu tehnologia 4G in sept. 2013 ,avand telefon compatibil 4G, Sim 4G dat de la inceputul abonamentului si in urma cu 1 zi am aflat ca nu am beneficiat de el.
Am sunat la relatii cu clientii mi s-a spus ca trebuie sa merg sa imi activeze extensia din magazin ca nu se poate face telefonic , ok am zis ca merg sa il activez si am intebat cum trebuie sa procedez acuma pentru anul in care eu nu am beneficiat de tehnologia 4G avand in vedere ca pentru asta am facut abonamentul de la inceput, avand in vedere ca atunci nu era acoperire peste tot dar era activa la ei si daca sunt in zona 4G v-a intra automat.
Ce ar trebui sa fac, cum trebuie procedat in situatia de fata?
Multumesc.
P.S. In contractul facut este specificat de tehnologia 4G si dandu-mi cartela 4G pentru semnal de la inceputul abonamentului.