avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Activitate bilt

Activitate bilt

Buna ziua,
Daca am lucrat cu contract de munca incheiat la data de 01.10.2014 pana la data 28.10.2014 (respectiv nu am fost trecut la avans pe data de 25,iar cand am intrebat la cadre din care cauza nu am fost trecut la avans, nici eu,nici sotia, am primit raspuns ca : o sa fim retribuiti la salar , adica pe 10 noiembrie . In acest caz am luat decizia instant sa ne dam demisia.) Acum azi data de 10.11.2014 am fost la intreprinderea cu pricina si tichete de masa noi nu am primit pe zilele lucrate, desi fabrica ofera tichete de masa din prima zi de munca la fiecare muncitor , iar in problema banilor, am primit doar 304 RON. Mentionez ca aceeasi suma a primit-o si sotia mea desi eu am fost angajat pe ziua de lucru cu 64 lei/zi iar ea 59 lei/zi. Cum se face ca am avut 18 zile lucrate fiecare si noi am fost retribuiti doar pe 5.80 zile. Este corect ? Ce putem sa facem in aceasta privinta? Carei institutii ne putem adresa pentru a rezolva aceasta problema? Doresc sa stiu daca ne-au fost incalcate drepturile,sau alte asemenea.
Va multumesc anticipat pentru bunatatea pe care o aveti in a-mi raspunde.
Cu stima si respect Paul Bilt