Sunt asistent maternal profesionist si am in ingrijire un copil cu handicap accentuat. Intrebare. Are drept de bilet gratuit in statiuni balneare copilul si insotitorul? Cei de la CNPP Teleorman mi-au spun ca s-a schimbat legea si nu are dreptul la bilete de tratament in statiuni balneare. Multumesc anticipat!
Multumesc pentru raspuns dar mai vreau sa va intreb ceva. Pot sa fac un alt contract pe numele meu si sa schimb cauzele iar daca nu imi convine sa reziliez contractul?
Sunt sigurul mostenitor al unui ha. de pamant care se afla in arenda de cand traia tatal meu.Contractul e pe numele tatalui meu decedat acum 7 ani iar eu am facut succesiunea acum un an. Contactul de arendare este pe 10 ani iar eu vreau sa stiu pot sa fac contract pe numele meu tinand cont ca acum eu sunt proprietarul pamantului. cu speranta ca cineva ma poate ajuta, multumesc anticipat.
cat este coantumul alocatiei de plasament si si alocatiei de stat pentru un copil cu dezabilitati aflat in ingrijirea unui asistent meternal. si inca o intrebare: alocatia de hrana marita la 16 lei pe zi intra in alocatia de plasament sau e separata?