avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilet tratament statiune balneara pentru copil cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilet tratament statiune balneara pentru copil cu handicap accentuat

Sunt asistent maternal profesionist si am in ingrijire un copil cu handicap accentuat. Intrebare. Are drept de bilet gratuit in statiuni balneare copilul si insotitorul? Cei de la CNPP Teleorman mi-au spun ca s-a schimbat legea si nu are dreptul la bilete de tratament in statiuni balneare. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Acordare bilete de tratament persoane cu dizabilitati alexandrina46 alexandrina46 Buna ziua. Am ales astazi, sa ma adresez dvs.in speranta ca ma veti putea ajuta sa rezolv urmatoarea speta. Sunt pensionara cu ... (vezi toată discuția)
Asistent personal vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Am depus la primaria c-lung mold. un certificat de handicap grav ptr.mama mea,am solicitat angajarea unui insotitor si mi s-a spus ca indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Tratament in statiune balneoclimaterica tgmures tgmures as vrea daca se poate sa imi raspundeti in legatura cu o problema...tatal meu s-a inscris pt tratament intr-o statiune balneoclimaterica dar el are nevoie de ... (vezi toată discuția)