A doua zi m-am prezentat cu cererea de reziliere. M-a chemat dupa 2 zile sa discutam depre reziliere. Mi-a cerut actele cica sa verifice nu stiu ce si a sters cu pasta corectoare, sub ochii mei, numarul de contract de pe exemplarul meu. Intamplarea face sa am acasa o copie a lui cu primul numar de inregistrare.
Am incheiat un contract cu o agentie de modeling dar a 2-a zi am depus cerere de reziliere. Au trecut cele 30 zile lucratoare specificate in contract in care trebuia sa primesc o confirmare a inchiderii contractului dar nimic.
As dori sa stiu daca pot reclama undeva firma, cei de la protectia consumatorului nu ma pot ajuta.
In plus, dupa 2 zile, reprezentantul agentiei mi-a sters cu pasta corectoare numarul de contract si a scris peste un alt numar dupa ce am depus cererea de reziliere. Eu am o copie a primului contract, doresc sa reclam si aceasta modificare.
Va multumesc.
Buna seara
Cu ajutorul unei doamne avocat am intocmit o cerere de reziliere si am depus-o la sediul unde am incheiat contractul. Am primit numar de inregistrare si am asteptat cuminte sa treaca cele 30 zile lucratoare specificate in contract. Dupa ce a trecut perioada le-am facut vizite zilnic dar tot nu am primit nici un raspuns oficial. Din contra il tot suna pe sotul meu sa cheme copilul la casting.
Intrebarea mea este contractul s-a incheiat odata cu cererea de reziliere sau trebuie sa primesc o confirmare de la ei?
Buna ziua,
Astazi 10.11.2014 am luat cea mai neinspirata decizie de a incheia un contract de reprezentare cu o agentie de modelling ce se dovedeste a fi o mare inselatorie. Doresc sa reziliez contractul cu acestia si sa recuperez sumele de bani platite pentru serviciile de care voi beneficia (sau nu). Banii au fost doar un avans restul urmand sa il platesc mai tarziu in ianuarie (m-a amanat, cata bunavointa). Bazandu-se pe faptul ca am semnat un contract se preteaza si la amenintari ca voi fi data in judecata daca nu platec si restul, ce trebuie sa fac sa scap de ei? Am observat pe bonul fiscal ca nu platesc tva, este o neregula ce m-ar putea ajuta?