avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Carei autoritati ma pot adresa pentru a reclama o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Carei autoritati ma pot adresa pentru a reclama o firma ce nu respecta obligatiile contractuale?

Am incheiat un contract cu o agentie de modeling dar a 2-a zi am depus cerere de reziliere. Au trecut cele 30 zile lucratoare specificate in contract in care trebuia sa primesc o confirmare a inchiderii contractului dar nimic.
As dori sa stiu daca pot reclama undeva firma, cei de la protectia consumatorului nu ma pot ajuta.
In plus, dupa 2 zile, reprezentantul agentiei mi-a sters cu pasta corectoare numarul de contract si a scris peste un alt numar dupa ce am depus cererea de reziliere. Eu am o copie a primului contract, doresc sa reclam si aceasta modificare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters327136 , utilizator 23:19, 22 Ianuarie 2015
va adresati instantei de judecata daca aveti probl;
depinde ce conditii sunt in contr cu privire la denuntarea unilaterala, chiar de-au trecut doar cateva zeci de ore de la incheiere;
dupa doua zile a modificat cu pasta nr contr al exemplarului dv?!! de unde stiti ce-a mai facut dupa doua zile daca a doua zi dupa semnare contr ati cerut rezilierea, in scris?
ce s-a intamplat, de fapt?
A doua zi m-am prezentat cu cererea de reziliere. M-a chemat dupa 2 zile sa discutam depre reziliere. Mi-a cerut actele cica sa verifice nu stiu ce si a sters cu pasta corectoare, sub ochii mei, numarul de contract de pe exemplarul meu. Intamplarea face sa am acasa o copie a lui cu primul numar de inregistrare.
eventual reveniti la agentie cu o cerere (scrisa – luati nr de inregistrare sau trimiteti prin posta cu confirm de primire) de a va raspunde in scris ce se intampla cu rezilierea.. altfel… ii chemati in judecata pt a-si indeplini obligatiile despre care ziceti ca nu le indeplinesc (trebuie vazute exact continutul contr);
din discutii ce a reiesit: e de acord sau no cu renuntarea la contr?
la ce nerespectare obligatii contractuale va referiti in titlu?

mergeti sa consultati un av pt ca trebuie sa va indrume cineva care citeste intreg contr; e mai ieftin decat sa va reprezinte in instanta si scapati de surprize neplacute;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare data cerere demisie fara acordul angajatului Roxynel Roxynel Ce este de făcut dacă superiorul a modificat data din cererea de demisie a angajatului? Precizez că am trecut data de încetare a contractului de muncă pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila petre32 petre32 Pana acum cateva zile am avut un abonament la o firma de telefonie mobile, (abonamentul il am de peste 13 ani). In luna decembrie, am cerut in scris, ... (vezi toată discuția)
Probleme de reziliere contract vodafone Champ Champ Buna, Povestea: Sunt client fidel Vodafone(Conex) din 2003, de asemenea si sotia mea are abonament Vodafone. In 22 mai anul curent am primit telefon de ... (vezi toată discuția)