avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare data cerere demisie fara acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare data cerere demisie fara acordul angajatului

Ce este de făcut dacă superiorul a modificat data din cererea de demisie a angajatului? Precizez că am trecut data de încetare a contractului de muncă pe 18 și a modificat în data de 20
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 31 Octombrie 2021
A modificat data sau a precizat care va fi ultima zi de preaviz?
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am scris cererea de încetare a CIM cu acordul părților în 17 octombrie, ultima zi de plata 17 octombrie și data de încetare 18 octombrie. Superiorul a șters cu pasta corectoare data de 18 octombrie și scris 20 in loc .Menționez că am și nr.de înregistrare și am făcut și foto înainte să plec din firma.

Cornel Vasile a scris:

A modificat data sau a precizat care va fi ultima zi de preaviz?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, se poate angaja raspundere penala a acestuia pentru infractiunea de fals in inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de incetare a cim in loc de semnatura scrie la cerere iulianmihu iulianmihu am primit astazi dupa lungi insistente pe mail decizia de incetare a cim, dar in loc de semnatura mea ca am luat la cunostinta scrie LA CECERE. ESTE CORECT? (vezi toată discuția)
Cine este responsabil de integritatea dosarelor instantei? aidu aidu In timp ce studiam dosarul, am sezisat ca unele inscrisuri au fost alterate in perioada dintre termenele de judecata, astfel incat continutul lor difera fata ... (vezi toată discuția)
E valabila demisia? n06d n06d Am acces la nr. de inregistrare a doc. din firma. Mi-am dat un nr. de inregistrare din urma la o demisie semnata doar de mine dar cu stampila rotunda si ... (vezi toată discuția)