am primit astazi dupa lungi insistente pe mail decizia de incetare a cim, dar in loc de semnatura mea ca am luat la cunostinta scrie LA CECERE. ESTE CORECT?
DA are si nr de inregistrare la ITM si pe langa toate demisia a fost modificata. Eu am scris-o la calculator intr-un anumit fel si acum este modificata, adica taiat cu pixul si scris deasupra ceea ce a vrut sau ia convenit angajatorului.
1. Puteti actiona in instanta pe angajator pentru anularea deciziei de incetare a CIM. O faceti la Tribunalul din judetul unde aveti domiciliul sau resedinta. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
2. Ar fi bine sa faceti o reclamatie la seful ITM care a inregistrat decizia, sa vada ce functionari competenti are!
Modificare demisie
iulianmihu
O cunostinta a fost santajat sa-si dea demisia. In monentul cand a scris demisia era angajat la SC PHOENIX, dar demisia si-a dat-o pentru firma METROPOLIS, AU ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca
Nina1
Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)