avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de incetare a CIM in loc de semnatura scrie la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de incetare a CIM in loc de semnatura scrie la cerere

am primit astazi dupa lungi insistente pe mail decizia de incetare a cim, dar in loc de semnatura mea ca am luat la cunostinta scrie LA CECERE. ESTE CORECT?
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2009
iulianmihu, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulianmihu , utilizator 20:45, 29 Octombrie 2009
1. In litigiile de munca sarcina probei o are angajatorul asa ca o sa vedeti cu ce cerere a dvs. vine in instanta si atunci o sa spuneti ca este un fals.
2. Un coleg avocat va poate da lamuriri cum sa procedati cu falsul.
Oricum inregistrarea la ITM este cel putin suspecta ..... dar am vazut gafe si mai mari.

Este posibil ca decizia sa fi fost modificata dupa inregistrarea la ITM, caz in care vorbim de fals in inscrisuri oficiale (caz penal).

Inteleg totusi ca este vb de o decizie de incetare cim prin demisie, dar tot nu am inteles unde scrie "La cerere".

Sau in loc sa fie o decizie prin "demisie", v-a fost prezentata una "la cerere"?

In acest caz nu vad unde este supararea. In acest fel angajatorul nu face altceva decat sa renunte la dreptul lui de a va cere sa respectati perioada de preaviz. Sau e vorba de orgoliul dumneavoastra ...."am demisionat, nu am cazut la intelegere cu ei".

Scuze daca gresesc.
Demisia eu am scris-o intr-un anumit fel, este scrisa la calculator, acum este modificata adica taiat cu pixul si scris deasupra ceea ce a convenit angajatorului. Pe decizia de incetare, in josul pagini este un loc unde scrie"AM LUAT LA CUNOSTINTA SI SEMNATURA" in loc de semnatura mea scrie "LE CERERE". Eu nu am luat la cunostinta decizia de incetare, aceasta fiind cu data de 21.09, nu am primit-o decat astazi prin mail dupa lungi insistente. Cam asa sta situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare demisie iulianmihu iulianmihu O cunostinta a fost santajat sa-si dea demisia. In monentul cand a scris demisia era angajat la SC PHOENIX, dar demisia si-a dat-o pentru firma METROPOLIS, AU ... (vezi toată discuția)
Lncetare contract cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Doresc sa stiu daca am fost la o firma, unde dupa cateva interviuri mi-au spus ca ma aleg pe mine din multi candidati, am facut o cerere de mana ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca Nina1 Nina1 Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)