avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare demisie

O cunostinta a fost santajat sa-si dea demisia. In monentul cand a scris demisia era angajat la SC PHOENIX, dar demisia si-a dat-o pentru firma METROPOLIS, AU ACELASI ADM., intre timp a aflat de la ITM ca demisia lui a fost modificata in dreptul firmei de la care isi da demisia. Vrea sa stie daca ITM are voie sa primeasca acte modificate vizibil si ce poate face in acest sens. Se poate face reclamatie ca a fost modificata demisia originala, unde si cum se poate face aceasta reclamatie? Nu a primit nici la ora actuala decizia de incetare a CIM. A sunat la ITM si a primit drept raspuns ca aceasta decizie o primeste impreuna cu adeverinta ca a afost angajat in firma respectiva. Este posibil sa se inchida un CIM fara sa primesti decizia de incetare, fara sa ti se aduca la cunostinta si fara semnatura personala? De ce ITM respectiv face afirmatia de mai sus si ce se poate face daca a semnat altcineva in locul titularului de CIM?
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
iulianmihu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:55, 26 Octombrie 2009
Nu se prea intelege de ce si-a dat demisia pe o firma pe care nu este angajat.
Cu ce il prejudiciaza ca s-a modificat demisia?
Si-a dat demisia pe alta firma pentru ca a banuit ca ceva nu este in regula si pentru ca era santajat pentru a-si pastra locul de munca. Prejudiciul este moral pentru ca s-au suportat prea multe magarii cat timp a fost angajat
Aici se pare ca a fost "care pe care"
Salariatul a vrut sa pacaleasca angajatorul ca isi da demisia dar a avut grija sa scrie denumirea altei unitati, demisia devenind fara efect.
Angajatorul a avut grija sa primesca demisia dar si sa corecteze numele firmei (stia unde lucreaza salariatul si ca acesta de "emotii" a gresit).
Cred ca salariatul a fost sfatuit rau.
Demisia a fost scrisa la calculator, deci nu cred ca au existat "emotii", a scris aceasta demisie foarte constient de ceea ce scrie in ea, nu cred ca in lege exista vreun paragraf despre "EMOTII", sau despre dreptul, oricine ar fi, de a modifica un act sub semnatura altcuiva fara stirea acestuia. Parerea mea, daca gresesc spuneti-mi de ce si cu ce gresesc.
Parerea mea, daca gresesc spuneti-mi de ce si cu ce gresesc

E simplu: cum poti sa demisionezi de la o unitate la care nu esti angajat?

Alte discuții în legătură

Decizie de incetare a cim in loc de semnatura scrie la cerere iulianmihu iulianmihu am primit astazi dupa lungi insistente pe mail decizia de incetare a cim, dar in loc de semnatura mea ca am luat la cunostinta scrie LA CECERE. ESTE CORECT? (vezi toată discuția)
Modificare carte de munca karmenko karmenko Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati raspunsul la urmatoarea intrebare: este legal ca un patron sa poate modifica Cartea de Munca a unui angajat fara stirea ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca Nina1 Nina1 Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)