avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare demisie

O cunostinta a fost santajat sa-si dea demisia. In monentul cand a scris demisia era angajat la SC PHOENIX, dar demisia si-a dat-o pentru firma METROPOLIS, AU ACELASI ADM., intre timp a aflat de la ITM ca demisia lui a fost modificata in dreptul firmei de la care isi da demisia. Vrea sa stie daca ITM are voie sa primeasca acte modificate vizibil si ce poate face in acest sens. Se poate face reclamatie ca a fost modificata demisia originala, unde si cum se poate face aceasta reclamatie? Nu a primit nici la ora actuala decizia de incetare a CIM. A sunat la ITM si a primit drept raspuns ca aceasta decizie o primeste impreuna cu adeverinta ca a afost angajat in firma respectiva. Este posibil sa se inchida un CIM fara sa primesti decizia de incetare, fara sa ti se aduca la cunostinta si fara semnatura personala? De ce ITM respectiv face afirmatia de mai sus si ce se poate face daca a semnat altcineva in locul titularului de CIM?
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
iulianmihu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:55, 26 Octombrie 2009
Intrebarea este are cineva voie sa modifice un act sub semnatura altcuiva fara stirea acestuia? Mie nu mi se pare ca este perfect legal. var conveni sa modifice cineva un act aflat sub semnatura dumneavoastra fara sa stiti? Nu cred ca sunteti deacord. Demisia a fost facuta constient pe alta firma. Amandoua firmele au acelasi administrator si acelasi patronaj
Se poate face o plangere impotriva angajatorului pentru santaj, fals si uz de fals, la Parchetul din raza unde isi are sediul angajatorul, insa doar daca partea vatamata (fostul salariat) are dovezi in acest sens (martori, inscrisuri, alte adrese).
ITM-ul poate sau nu poate sa se implice in urma unei sesizari intemeiate/neintemeiate, sau posibil sa va dea un raspuns nesatisfacator.Puteti incerca.
Mai aveti si varianta solutionarii amiabile a conflictului, formuland in scris, (cu nr. de inregistrare) o cerere prin care aduceti la cunostinta angajatorului punctul dvs. de vedere, si solicitati continuarea activitatii la societatea unde legal, inca sunteti angajat.
In functie de raspunsul primit de la acesta, aveti variantele descrise anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de incetare a cim in loc de semnatura scrie la cerere iulianmihu iulianmihu am primit astazi dupa lungi insistente pe mail decizia de incetare a cim, dar in loc de semnatura mea ca am luat la cunostinta scrie LA CECERE. ESTE CORECT? (vezi toată discuția)
Modificare carte de munca karmenko karmenko Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati raspunsul la urmatoarea intrebare: este legal ca un patron sa poate modifica Cartea de Munca a unui angajat fara stirea ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca Nina1 Nina1 Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)