avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate ionitamadalin37

Activitate ionitamadalin37

Discuție neplata arenda
Buna seara,
In cazul neplatii arendei de catre arendas de cel putin 4 ani ce pot face? in conditiile in care exista un subpunct in contract care precizeaza ca acel contract se reinnoieste automat daca proprietarul nu isi exprima dorinta expresa de a inceta derularea contractului de arenda.Proprietarul nu si a exprimat dorinta de a incheia contractul de arenda deoarece a tot primit asigurari si promisiuni ca isi va primi banii integral.Multumesc in avans pentru raspunsuri.
Multumesc.O sa pot face intabularea fara probleme?Pentru ca executorul a transmis ca nu va intabula imobilul pana nu voi plati acei 2 la suta.
Doamna,gasiti normal ca eu trebuie sa achit datorii facute de altcineva?si inca o chestiune.Executorul mi-a spus ca eu trebuie sa achit acea suma de 2 la suta.V-as ramane recunoscator sa imi spuneti unde gasesc aceasta prevedere legala.Sunt novice.Multumesc din nou.
Deci sa inteleg ca persoana care a adjudecat imobilul e obligata sa plateasca eventual pentru niste datorii pe care nu le-a facut?Nu gasiti ca e cel putin anormal?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna seara.Am urmatoarele intrebari.S- a adjudecat la o licitatie cu executare silita, un imobil.As dori sa aflu cine este obligat prin lege sa plateasca impozitul de 2 la suta?Totodata,daca fostul proprietar are datorii la intretinere,respectiv la impozitul pe cladiri,o sa imi pot intabula imobilul? Va multumesc anticipat.
Buna seara,sunt in situatia urmatoare.Fosta sotie a primit spre crestere si educare copilul.Am aflat,eu nefiind in tara,ca in toamna acestui an a plecat in strainatate impreuna cu minorul,si s-au stabilit acolo.Nu reusesc sa iau legatura cu copilul.Ce pot face in aceasta situatie?Mentionez ca am divortat in 2008.Nu doresc altceva decat sa imi vad copilul.Nu exista nici o lege care sa o oblige pe respectiva sa imi permita sa imi pot vedea copilul?Multumesc anticipat.
Si daca deschid un proces,il pot deschide pe baza carui temei?