avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neplata arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neplata arenda

Buna seara,
In cazul neplatii arendei de catre arendas de cel putin 4 ani ce pot face? in conditiile in care exista un subpunct in contract care precizeaza ca acel contract se reinnoieste automat daca proprietarul nu isi exprima dorinta expresa de a inceta derularea contractului de arenda.Proprietarul nu si a exprimat dorinta de a incheia contractul de arenda deoarece a tot primit asigurari si promisiuni ca isi va primi banii integral.Multumesc in avans pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Neplata arenda de catre arendas mihaela paula mihaela paula Buna seara, In cazul neplatii arendei de catre arendas de cel putin 4 ani ,ce pot face in aceasta situatie? in conditiile in care exista un subpunct in ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda adipetroiu adipetroiu Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)
Arendas declara insolventa, nu plateste arenda, dar cultiva din nou terenul Hauti Hauti Am arendat pe 5 ani. In octombrie 2016 contractul va expira. In contract este prevazut ca arendasul sa plateasca impozitul pe teren la primarie dar de trei ... (vezi toată discuția)