buna ziua,am o nelamurire...m am angajat de 2 luni intr o fabrica,toate bune si frumoase,de o saptamana ne a schimbat seful de echipa care nu ne da voie nici sa vb,si i am raspuns o data ca nu putem sta 8 ore acolo sa nu vb ca nu e omenesc si normal,de aici drama ca am avut curaj sa i spun asa ceva a dat anuntul la menegerul diviziei si mi a atras atentiasa nu mai vb ca ma urmareste personal,in conditiile in care toata sectia vb si face galagie...ma intreb ce s ar putea intampla??se poatesa mi puna demisia pe masa sa o semnez???sau nu stiu cum sa intreb...ce m i s ar putea intampla si care imi sunt drepturile pe langa ce mi scrie in contract??/contractul este pe perioada nedeterminata,primele 3 luni fiind luni de proba???sefa noua de echipa a avut probleme cu toate liniilepe care le a condus dar au iesit toti operatorii in fata si au cerut schimbare pe cand pe linia noastra toata lumea este nemultumita dar cand e o sedinta nimeni nu vb nimic...doar eu am ripostat si de lao vorba s afacut mare tam tam pana la managerul general...as vrea sa stiu pana unde ma pot intinde???ce se intampla si care sunt drepturile??va rog sa mi raspundeti...multumesc mult