avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate carmenlungu21

Activitate carmenlungu21

dar referitor la drepturile banesti ce imi puteti spune as dori un raspuns mai amplu va rog daca se poate
Buna ziua,sunt angajata ca gestionar depozit la o firma si in luna septembrie am fost in concediu de odihna. Cand am plecat in concediu s-a efectuat invetariere cu achitarea minusului inregistrarea plusului. La intoarcerea mea din concediu nu s-a mai efectuat nici o inventariere. Eu am solicitat inventar vazand ca este multa marga lipsa iar sefa care mi-a tinut locul a zis ca nu are timp de asa ceva. Eu in data de 20 oct am intrat in concediu medical avand foarte mari probleme cu spatele. Am anuntat ca sunt in medical si mi-a zis sa trimir cheile de la depozit la servici. La 2 zile dupa s-a anuntat control intern si mi-au zis sa ma prezint la servici sa predau gestiunea. Eu am refuzat sa merg deoarece eram in conc med si nu am preluat gestiunea cu inventar. Au decurs tot felul de amenintari telefonice de la dosar penal pana la a-mi rapi copiii de pe strada . In urmatoarea zi am fost sunata de dir de la departamentul financiar contabil si mi-a explicat ca trebuie sa merg sa predau gestiunea iar lipsa constatata nu mi se va imputa mie ci contabilei si sefei mele pentru ca in momentul plecarii mele in concediu nu a facut inventar de predare -primire ci unul de verificare. Mi-a zis sa mentinez pe procesul verbal ca nu am preluat gestiunea cu inventar si in momentul de fata ma aflu in concediu medical. Eu pe 21 noiembrie termin concediul medical si vreau sa-m dau demisia. Pot sa-mi dau demisia pe dats de 20 si sa intre in vigoare cu data de luni 24 noiembrie. Ce fel demisie pot sa-mi dau cu acordul partilor? Mentionez ca nu vreau perioadade preaviz. In cat timp dupa intrarea demisiei firma imi va restitui garantia materiala si restul drepturilor banesti. Ar putea invoca un motiv sa-mi opreasca garantia materiala.