avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1697 soluții astăzi
Forum Activitate dary76

Activitate dary76

Bună ziua. Vă mulţumesc tuturor celor care vă ocupaţi cu succes de AVOCATNET.RO , sunteţi foarte buni şi aveţi toată admiraţia , respectul şi mulţumirea că ne ajutaţi în problemele diferite pe care le întâmpinăm.De asemenea toate explicaţiile pe care le oferiţi la întrebările noastre sunt atât de relevante , corecte iar în conţinutul lor se explică detaliat atât sub formă juridică cât şi argumentarea celor spuse de dumneavoastră cu articole de lege care întăresc mai mult profesionalismul de care daţi dovadă. VĂ MULŢUMIM CĂ EXISTAŢI .
Aş avea o mică întrebare : Am greşit la înregistrarea pentru primirea pe email a Alerta mesaje FORUM Avocatnet.ro , deoarece îmi apar mesajele primite de mai multe ori acelaşi mesaj sau aşa trebuie să apară ??
VĂ MULŢUMESC PT. RĂSPUNS,dar am uitat să întreb sunt obligat la preavizul pt. concedire în baza art 65 alin 1 şi anume minim 20 zile lucrătoare sau pot să -i desfac contractul în aceeaşi zi cu încetarea suspendării contractului pentru CCC 2 ani, deoarece am închis punctul de lucru şi nu am alte locuri vacante în unitate , sunt obligat să-i dau preavizul dacă nu mai am unde să o primesc( desfiinţarea postului persoanei urmând să o fac în ziua încetării supendării CCC 2 ani adică 28.11.2014. VĂ MULŢUMESC ANTICIPAT.
Bună ziua. Am un salariat care se întoarce din CÎC 2 ani în 28.11.2014. Aş dori să desfinţez postul acestui salariat .Cu ce articol pot sa desfintez postul si sa încetez contractul de muncă în aceeaşi zi, dar cu şomaj.