avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... MESAJE PE EMAIL APAR DE MAI MULTE ORI
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

MESAJE PE EMAIL APAR DE MAI MULTE ORI

Bună ziua. Vă mulţumesc tuturor celor care vă ocupaţi cu succes de AVOCATNET.RO , sunteţi foarte buni şi aveţi toată admiraţia , respectul şi mulţumirea că ne ajutaţi în problemele diferite pe care le întâmpinăm.De asemenea toate explicaţiile pe care le oferiţi la întrebările noastre sunt atât de relevante , corecte iar în conţinutul lor se explică detaliat atât sub formă juridică cât şi argumentarea celor spuse de dumneavoastră cu articole de lege care întăresc mai mult profesionalismul de care daţi dovadă. VĂ MULŢUMIM CĂ EXISTAŢI .
Aş avea o mică întrebare : Am greşit la înregistrarea pentru primirea pe email a Alerta mesaje FORUM Avocatnet.ro , deoarece îmi apar mesajele primite de mai multe ori acelaşi mesaj sau aşa trebuie să apară ??
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 11:01, 26 Ianuarie 2015
Pentru fiecare raspuns postat in topic primiti cate o alerta.
click pe numele de utilizator, în meniul deschis click pe alerte forum și pe urmă faceți selecțiile pe care le vreți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! - lipsa mailuri de la avocatnet CRIMO CRIMO Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra avocatnet.ro De ce pana astzi 16 Ianuarie 2015 , nu am mai primit nimic pe mail ? (vezi toată discuția)