avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro

Buna ziua,
Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare folos.
Ce trebuie sa fac pentru a primi iarasi aceste alerte?
Multumesc frumos si La multi ani! tuturor care azi isi sarbatoresc Onomastica.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:31, 25 Mai 2013
Ce inseamna ''Dupa reabonare''? Ati bifat din nou in Newsletter / Alerte forum ceea ce va intereseaza si nu primiti?
Ati verificat si in Spam (poate au intrat acolo)?
Buna seara, in Newsleter da, am bifat, dar in cand dau click pe Alerte Forum imi spune ca nu sant abonata.
Multumesc.
Alaturi de titlul subiectelor, pe acelasi nivel, este o casuta cu semnul + in care scrie Urmareste subiectul. Faceti click pe ea in subiectele pe care vreti sa le urmariti, o sa apara Discutia este urmarita. Optiunea se activeaza automat daca postati intr-un topic sau daca deschideti unul.

Incercati sa faceti asta acum, intrati pe acest link (e un topic unde se posteaza des) si faceti click pe Urmareste subiectul:
www.avocatnet.ro/content/for...

Apoi in Alerte forum bifati una dintre cele doua optiuni:
- in timp real ( cate un email pentru fiecare noutate)
- o data pe ora ( un singur email pentru toate noutatile din ora respectiva).

Apoi asteptam sa vedem ce se intampla :)
Multumesc frumos de ajutor. Am primit prima alerta, dar pe mine ma intereseaza in mod special alertele juridice, financiar contabile, in general cele economico-financiare.
Ce trebuie sa fac?
Daca vreti sa va abonati la noutatile legislative publicate de redactie (deci nu la subiectele din forumurile specializate) intrati in Newsletter si bifati Newsletter articole si Alerte articole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Newsletter ContSters25002 ContSters25002 desi sunt abonata la newsletter nu primesc nici o informatie.Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)