avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cont inactiv
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cont inactiv

In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu "contul tau este inactiv.click aici(iesire cont).
De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am primit raspunsuri,urmaresc intrebarile mele,etc.
Cel mai recent răspuns: visinica , utilizator 21:50, 1 Iunie 2013
Trebuie sa va verificati emailul cu care v-ati inregistrat ,aveti un raspuns de la avocatnet in care veti gasi un link pe care trebuie sa dati click si sa va confirmati contul. Atat si dupa aceea nu veti mai avea probleme
Nu scrie cont inactiv cu nici o culoare, imi spune bine ai venit...., cand m-am abonat prima data la avocatnet.ro pentru alerte forum am selectat dintr-o lista de forumuri specializate (contabilitate, fiscalitate, expertize contabile, bilanturi, etc) ceea nu reusec sa mai fac acum.
De fapt nu m-am dezabonat ca am vrut eu, din greseala in lista de raportare ca spam se afla si un mail de la avocatnet.ro sau nu alerte forum, si am primit un mail de genul ca intrucat am raportat de mai multe ori spam am fost dezabonata.
Daca nici de aceasta data nu reusesc sa rezolv problema cred ca ma voi dezabona, de data asta voluntar, petru ca asa cum am spus ma inintereseaza in primul rand intrebarile legate de subiectele enumerate mai sus
Multumesc frumos.
M-ati zapacit ! Dv sunteti si tzuku 51 si visinica?!
Eu i-am raspuns userului tzuku51 :D
Pentru Visinica:de ce nu mutati adresa avocatnet la adrese favorite sau ii dati o eticheta ?atunci toate mesajele primite se vor duce in folderul avocatnet sau daca il setati ca adresa favorita sau sigura nu se va mai duce in spam
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2013
CRINA1, utilizator
Acuma sant complet zapacita eu. Nu m-ati inteles, alertele intrau normal in inbox, dar, eu am dus din spam in inbox niste mail-uri pe care urma sa le bifez pentru Report a Hacket Account dar din neatentie am bifat si un mail de la Avocatnet.ro. Asta e toata istoria si pe buna dreptate am fost dezabonata. Bun, m-am abonat iarasi, de data asta cu alta parola, dar nu mai primesc alertele pe care le primeam inainte, cele financiar-contabile, fiscale, expertize, adica legate de profesia mea de exp. ct.
Multumesc frumos de rabdare
Profilul meu-newsletter/alerte -click alerte va setati acolo cum vreti sa primiti alertele -salvati optiunile apoi mergeti la newsletter si alegeti categoriile-salvati optiunile si vedeti daca reprimiti alertele pe email.pentru putin!

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)