avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet

ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ne-ati mai umple casuta de mail cu n-spe mail-uri pe zi ( cateodata si 3-4 in 2 ore). Acuma sincer....toata ziua - buna ziua primesc mail-uri noi de la voi. Unele subiecte ma intereseaza, altele mai putin, sunt de acord sa mi le trimiteti toate dar nu ATATEA intr-o zi. Bineinteles exista si posibilitatea sa ma dezabonez de la mail-urile voastre....dar nu vreau asta (desi cred ca acolo voi ajunge). Doresc doar max. 2 mail-uri pe zi, cu toate subiectele grupate cum vreti voi. Sunt sigur ca nu sunt singurul care doreste asta.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 21:47, 29 Ianuarie 2012
sustin cele consemnate mai sus
Efortul dvs. de selectare a mailurilor care va intereseaza ar fi minim; in plus, faptul ca primiti multe banuiesc ca se datoreaza faptului ca nu debifati optiunea Subiectul este urmarit care se activeaza automat in momentul in care postati intr-un subiect.

Aveti posibilitatea sa faceti click pe acea casuta (verde) in care apare mesajul acesta si care este atat la inceputul cat si la sfarsitul paginilor subiectelor in care scrieti si atunci nu veti mai primi alerta de cate ori se posteaza in subiectul respectiv. Veti vedea ca se ''inroseste'' si scrie Subiectul nu mai este urmarit (sper ca nu gresesc, asta este ideea).

In rest, pot sa va spun ca si din alerte puteti debifa cele care in principiu nu va intereseaza.
Eu una as fi dezamagita daca s-ar concentra intr-un singur mail toate noutatile zilei.
Functioneaza procedura de mai sus, daca debifezi chiar numai primesti?
Exact.
Da, nu se mai primesc e-mailuri dar nu mai putem vedea nici topicurile urmarite in sectiunea forumului.

Eu am trecut mesajele despre topicuri direct in SPAM.

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Ajutor: cum dezactivez contul? luciivan luciivan cum dezactivez contul?????ca imi umple mail-ul degeaba!!!ca de raspuns la intrebarile mele ....pauza!!!#-o (vezi toată discuția)