avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate popairaida

Activitate popairaida

Răspuns la discuția Buletin expirat
Doamna care a fost la primarie si a vrut sa ma ia in spatiu a primit acest raspuns: ca nu poate, trebuie sa mearga tata sa declare ca e de acord. Multumesc pentru raspuns!
Discuție Buletin expirat
Buna ziua!
Sunt din judetul Bacau, am 24 de ani si mi-a expirat buletinul. Il aveam pe adresa tatalui meu doar ca intre timp, din motive personale, nu mai suntem in relatii bune si as vrea sa-l schimb pe alta adresa. A vrut cineva sa ma ia in spatiu din localitate si mi s-a zis ca trebuie sa vina tata sa declare ca e de acord. Ce as putea face in acest caz? M-ar putea lua cineva in spatiu fara a fi nevoie sa dea tata declaratie?
Multumesc!
Răspuns la discuția Valabilitate buletin
Multumesc frumos! Asa imi convine si as vrea sa fac, dar de la Relatii internationale ma preseaza sa-l schimb acum ca sa nu fie probleme; de aceea am vrut sa fiu sigura.
Multumesc din nou!
Buna seara!
Am si eu o nelamurire: plec in Franta, semestrul al II-lea, cu bursa Erasmus, perioada ianuarie-mai 2015 (deci la sfarsitul lunii mai, voi fi in tara). Buletinul meu expira pe 21 iunie 2015. E vreo problema? Trebuie sa il schimb inainte de plecare? Multumesc!