avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate buletin

Buna seara!
Am si eu o nelamurire: plec in Franta, semestrul al II-lea, cu bursa Erasmus, perioada ianuarie-mai 2015 (deci la sfarsitul lunii mai, voi fi in tara). Buletinul meu expira pe 21 iunie 2015. E vreo problema? Trebuie sa il schimb inainte de plecare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:51, 13 Noiembrie 2014
Felicitari pentru bursa !
Daca in perioada de valabilitate,reveniti in tara,aveti posibilitatea sa schimbati documentul la reintoarcere
Multumesc frumos! Asa imi convine si as vrea sa fac, dar de la Relatii internationale ma preseaza sa-l schimb acum ca sa nu fie probleme; de aceea am vrut sa fiu sigura.
Multumesc din nou!
Spuneti-le celor de la Relatii internationale ca legea nu va permite sa va preschimbati cartea de identitate decat cu cel mult 6 luni inainte de data expirarii, deci nu puteti face asta inainte de 21 ianuarie 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire notariala madalinamatei madalinamatei Sunt studenta si o sa plec in curand in Franta cu o bursa Erasmus. Coordonatorul programului din Romania ne-a sfatuit ca inainte sa plecam sa lasam o procura ... (vezi toată discuția)
Dovada eliberata de politie la preschimbarea permisului auto danmatyas danmatyas buna ziua,permisul mi-a fost saltat. In 4 octombrie tre sa merg sa-l ridic, dar adresa din el nu coincide cu cea din buletin. Am aflat ca cei de la politie o ... (vezi toată discuția)
Sentința divorț schimbat nume Florin_89 Florin_89 Buna seara, Mama a divorțat în 2015 și în sentința este stipulat că trebuie schimbat numele. Mama nu este in țară și nu a schimbat numele, urmează ... (vezi toată discuția)