avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada eliberata de politie la preschimbarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada eliberata de politie la preschimbarea permisului auto

buna ziua,permisul mi-a fost saltat. In 4 octombrie tre sa merg sa-l ridic, dar adresa din el nu coincide cu cea din buletin. Am aflat ca cei de la politie o sa-l retina pt preschimbare si o sa-mi dea o dovada cu care sa circul pana fac schimbarea permisului. Problema e ca eu vreau sa plec in franta dupa ce recuperez permisul si daca astia in loc de permis imi dau o dovada nu stiu daca cu aceea dovada o sa pot circula in afara tarii... o alta nedumerire este pe cat timp imi dau acea dovada? ca daca expira pe perioada cat eu sunt plecat, atunci chiar nu mai pot circula afara. Intentionez sa stau 14 zile in afara tarii. Va rog sa ma luminati, va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:56, 9 Septembrie 2008
Este bine sa treci pe la politie si sa te interesezi daca ai nevoie la preschimbare de niste acte. Sa le ai pregatite. Preschimbarea se face repede. La noi in oras politia se lauda ca permisele noi se elibereaza in 2 ore. Asa era cel putin in 2007. Si eu anul trecut a trebuit sa-mi schimb permisul de conducere intrucat se apropia termenul pana la care era valabil. M-am prezentat la politie spre sfarsitul programului. Intrucat cele 2 ore depaseau ora inchidere nu am reusit sa-mi ridic permisul decat a doua zi. Si asta fara pile si spaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis preschimbare belgia mariusserdenciuc mariusserdenciuc Buna ziua, am dobandit dreptul de a conduce in Romania, in urma cu 3 ani am plecat in Belgia si conform cu legile belgiene am fost nevoit sa preschimb carnetul ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea permiselor de conducere alexandruteutisan alexandruteutisan Eu am permis de conducere si pentru autoturisme si pentru canioane de mare tonaj , dupa cum am inteles cele pentru transport marfa de mare tonaj vor fi ... (vezi toată discuția)
Locuiesc în franța, mi-a expirat permisul de conducere iar eliberarea unuia nou de către autoritățile franceze durează foarte mult. aș putea lua între timp o dovadă de conducere de la ambasadă? Aliy25 Aliy25 Buna ziua, Permisul meu de conducere românesc este expirat din 14.04.2018 și locuiesc în Franța.. am depus cererea pentru reînnoire aici in Franta la ... (vezi toată discuția)