avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... imputernicire notariala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

imputernicire notariala

Sunt studenta si o sa plec in curand in Franta cu o bursa Erasmus. Coordonatorul programului din Romania ne-a sfatuit ca inainte sa plecam sa lasam o procura notariala prin care sa imputernicim o persoana apropiata (membru al familiei) sa ne reprezinte in relatiile cu Universitatea si Casa de Asigurari de Sanatate. Intrebarea mea este dc putem sa lasam o singura procura in care sa fie mentionate ambele institutii sau trebuie sa fie cate o procura pt fiecare.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 18:07, 4 Septembrie 2011
puteti face una in care sa le specificati pe amandoua ,dar sa luati 2 exemplare
Se poate da procura pentru ambele institutii.
Sfatul meu este sa se intocmeasca o singura procura pentru ambele institutii in trei exemplare (cate una pt fiecare institutie) si una ce va ramane la familia dvs.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala pentru studenti cielodellasera cielodellasera Buna ziua! As vrea, daca se poate, sa ma informati in legatura cu procedurile de infiintare a unei intreprinderi familiale de catre studenti. Eu si ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara minori hng hng Buna seara! La iesirea din tara a doua minore de 16 si 17 ani,am inteles ca ar fi bine sa existe si copia legalizata dupa hotararea judecatoreasca de divort. ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie redactat un memoriu? julyane19 julyane19 una seara, Sunt masteranda in anul II, la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. De curand, am obtinut o [b]bursa de performanta ... (vezi toată discuția)