avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate gerrard_LFC

Activitate gerrard_LFC

Răspuns la discuția Debransare apa calda
mi-ar placea daca mi s-ar da raspunsul de catre un avocet,sau cineva care lucreaza in domeniu. va multumesc pentru ajutorul acordat,dar nu este un raspuns cu toate detaliile . legea nu specifica atributiunile locatarilor privind debransarea de la apa calda. in alte comentarii din acest forum,am gasit mai multe raspunsuri care se bat cap in cap,dar niciunul nu este dat de un avocat sau reprezentant furnizor. legea 325 din 27 mai 2007 nu da prea multe explicatii
cineva din asociatie ,si-a montat robinet cu incalzire instant (probabil l-au cnvins cei de la tv) si s-a debansat total de la plata apei calde,fara sa aibe aprobare de la vecini sau furnizorul local de apa calda,in acest caz,este sccutit de la pierderile de apa calda ?
Răspuns la discuția Chitanta uitata de la plata
toate controalele care au venit in trecut,toti cenzorii care au verificat vechiul administrator,nu au observant ca s-a sarit luna "iunie 2013" ! cand am luat la purecat toaate hartiile posibile care s-au scris din 1998 pana in present,am descoperit aceasta omitere,a mai fost una ,dar treccusera cei 3 ani si plata a facut-o administratorul.a mai ramas decat aceasta chitanta cu pricina din iunie 2013 care nu apare in niciun registru si in niciun chitantier si nici respective nu o are,dar nu vrea s-o achite! daca justitia nu ne va da dreptate ,o voi achita eu,ce sa fac,sunt nou:)
Răspuns la discuția Chitanta uitata de la plata
va multumesc frumos doamna avocet! sunt nou la asocciatie si nu vreau sa-mi urc lumea in cap!
salut omenire! cand am trecut la formarea bazei de date si trecand de la scrierea pe hartie la calculator,am descoperit la cineva care platea rar,ca am uitat sa-i ceer plata lunii iunie 2013,cineva mi-a spus ca daca nu au trecut 3 ani de la data respectiva,as putea sa-i recuperez in instanta? mentionez ca respective nu doreste sa aduc chitanta,oricum nu o are,dar nici nu vrea sa se uite pe registrul de casa,sau chitantierele vechi. are rost sa merg la judecata? am sanse sa castig? ca sa nu mai consum timp si bani. va multumesc anticipat!