avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate dariusandrei10

Activitate dariusandrei10

Răspuns la discuția proces custodie minor
la ce varsta a minorului pot cere un astfel de program de vizitare?
Răspuns la discuția proces custodie minor
Va multumesc din suflet pentru raspuns.nici nu mi am pus problema sa iau copilul de langa mama, insa speram sa l pot vedea si in cursul saptamanii macar pentru cateva ore, la domiciliul ei. este inuman ce se intampla. am luat in calcul si medierea, insa ma indoiesc ca se va lasa induplecata.
buna seara. am mare nevoie de un sfat. am hotarat sa ma despart de prietena mea cu care am trait in concubinaj prea multi ani.dupa cateva luni am aflat ca este insarcinata, m am intors la ea, am facut absolut tot ce mi a stat in puteri sa i fie bine.anul trecut s a nascut baietelul nostru andrei pe care il iubesc ca pe ochii din cap, insa relatia dintre mine si ea nu s a schimbat cu nimic.eu vreau in continuare aceasta separare, insa ma santajeaza cu cel mic.mentionez ca eu nu am parasit locuinta in speranta unei intelegeri amiabile, dar ma lupt cu morile de vant.ma ameninta ca daca plec o sa l mai vad o data la 2 saptamani, ca nu am nici o sansa sa obtin un program mai larg de vizitare.spuneti mi va rog ca nu este asa. cat dureaza un proces de custodie?pot obtine custodie comuna? ce program de vizitare credeti ca pot obtine? pe durata procesului imi pot vedea copilul, daca ea nu este de acord? va rog, sunt disperat.multumesc anticipat