am formulat exact "Domnule administrator judiciar, Subsemnatul , salariat al X in functia de Y, prin prezenta va rog sa luati act de decizia mea de incetare a CIM in temeiul art 81 din CM cu data de 25.11.2014"
Pe aceasta am primit "de accord", semnatura si data semnarii
Sa inteleg ca nu are nicio valoare faptul ca a semnat ca e de accord cu cererea mea de incetare a CIM cu 25.11.2014 si ca se poate razgandi cand vrea facandu-ma sa pierd zile care as fi putut sa le valorific la celalalt loc de munca la care ma duc?
Mi-am formulat cererea de demisie in 10.11.2014 conform art 81 (fara a specifica alineatul) dar solicitand sa mi se incheie CIM in data de 25.11.2014. Cererea de demisie a fost semnata cu mentiunea "de acord" de catre administratorul judiciar (firma se afla in insolventa).
Ulterior acesta s-a razgandit si mi-a dat decizia de incetare a CIM cu 14.11.2014 conform alin 7. As dori sa stiu daca este legal sa faca acest lucru avand in vedere ca initial mi-a dat acordul ca il va incheia cu 25.11.2014 si decizia ulterioara ma face sa pierd 10zile atat din punct de vedere salarial cat si ca vechime.
Multumesc