Am precizat (Este majora) are varsta de 18 ani, ceritficat IML nu a facut mai poate face sa inteleg.Cu flagrantul nu strica, din cate am inteles nu este singura victima. Insa adineaori mi-a precizat ca asta fiind a2a oara a tras fortat de ea sa intretina relatiile..
Toata stima doresc sa ma indrumati in efectuarea unui proces asupra unui organ de politie.Incep asa:
Am o relatie parteneriala cu prietena mea (este majora) de aproximativ 3 saptamani insa, ne cunoastem din copilarie,a fost victima unei hartuiri sexuale urmand apoi santajul.Intr-o zi de dimineata fiind la liceu in timpul pauzei, a fost sunata pe celular de catre un barbat.Acesta detine un grad in politie.Victima provine din mediul rural si se cunosc din faptul ca el, este agent in comuna.Barbatul a insistat sa o vada pentru 5 minute ea a mers pentru acele 5 minute. El, era imbracat in uniforma cu masina personala nu se stia daca era in timpul serviciului sau nu ! (Victima are salvata ziua si orele). Ea a urcat in masina doar pentru acele 5 minute iar el a condus masina pana s-au oprit intr-un loc retras. Intre timp victima a refuzat,el a blocat usile a luat-o cu forta sa intretina relatii intime,el deja era pregatit..a dezbracat-o cu forta si a cedat fiind si o fire mai fricoasa va dati seama. Intre timp acesta in timpul actului a scos telefonul mobil si a filmat-o pe la spate si i-a prins si fata in filmare. Ea nestiind deloc pana cand s-a intors si a vazut acesta a aruncat telefonul pe bancheta din spate, am inteles ca a imobilizat-o oarecum sa nu-i ia telefonul. X-(Dupa toate acestea i-a precizat ca-l denunta iar el a spus ca vor ajunge publice filmarile.Timp de o luna acesta tot a insistat o suna in timpul orelor sa se vada.Ea nu i-a raspuns deloc pana in zilele trecute spunandu-i sa nu o mai caute iar el a zis ca daca nu se vede cu el sau isi schimba numarul va publica inregistrarea.Nu este singura victima X-( pentru ca restul fetelor nu se baga de frica.Este inadmisibil ceea ce s-a intamplat si sa umble cu santaj! Va imaginati ca provenind din mediul rural "prostimea" va crede nu stiu ce despre ea s.a.m.d. Am sfatuit-o sa ii spuna parintilor si sa caute un avocat si sa demareze aceasta ancheta pentru ca nu este singura victima.Deci eu am sfatuit-o ca el cand mai insista sunand-o sa inregistreze convorbirea ca sa rezulte acel santaj sau ea sa il sune si sa faca cumva sa reiasa ca acesta in continuare insista sa o vada..
Asadar,dragi avocati va rog indrumati-ma pentru ca eu stiu cum este un proces si vreau ca ea sa fie pregatita psihic.