avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate emoke1

Activitate emoke1

Buna ziua, am o intrebare, mama mea mi-a lasat o casa in testament acum 11 ani, ea intre timp a decedat, eu am avut grija de ea, insa am primit acum un telefon de la sora mea ca vrea sa facem succesiune. Poate sa ceara partea ei din casa daca testamentul este pe numele meu si al sotiei si noi am avut grija de ea (spital, operatie, inmormintare etc) ?
Răspuns la discuția Executare silita
Va multumesc pentru raspuns si scuze de deranj!
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc pentru raspuns, Chiar daca apartamentul a fost cumpărat iprin bancă la care se plătesc rate si in timpul căsătoriei?
Răspuns la discuția Executare silita
Si poate sa executa autoturismele pe numele meu cumparat in timpul căsătoriei?
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc pentru răspuns. Pot cere cei de la fisc retroactiv cota parte a ei din ce am plătit eu ca si rate lunare la apartament ?
Răspuns la discuția Executare silita
Avea calitate de administrator si asociat la firma, in cazul acesta poate executa apartamentul meu cumparat înainte de căsătorie? Multumesc
Buna ziua, am o intrebare; daca sotia mea inainte de căsătorie a avut o firma care avea datorii si acum a primit de la finante titlu executor , întrebarea este: poate să execute apartamentul meu cumparat inainte de căsătorie prin bancă la care plătesc inca rate? Poate cere fiscul partajul pentru partea ei? Multumesc