dar il poate da in judecata in ro. nu stiu termenul..a-ti spus ca nu poate da in judecata cel putin nu in penal.. alfel cum l-ar putea da in judecata??
buna ziua..dar la noi in tara care ar fi ..pedeapsa.?.el dorind sa-l dea in judecata si aici se poate da si aici si acolo..eu nu-s deacord cu despagubiri..pt ca el a stat in spital doar 3 zile..pt aceste 3 zile se poate da in judecata..?
Buna seara.. Pe data de 18oct 2014[ cele intamplate au fost petrecute in anglia sotul se afla acolo..] In timpul unei petreceri la domiciuliul sau..pe baza unor discutii contradictorii si a consumului de alcool, cu unul dintre invitati totul a degenerat,sotul a lovit o persoana, acesta fiind in stare avensata de ebrietate s-a dezeechilibrat si a cazut pe spate,dupa cateva ore din cauza unor dureri de cap a fost preluat de o ambulanta..necesitand 3 zile de spitalizare,acesta sustine ca a fost operat ,in acest timp sotul a fost ridicat de acasa de politie pus sa dea declaratie si chemat pe data de 15 dec..vreau sa stiu ce i se poate intampla sotului ..pt cele mentionate? Cel lovit acum vrea bani..pt a-si retrage plangerea? A stat numai 3 zilein spital..de ce a fost chemat pe 15 dec ce se intampla in acest timp..mentionez ca cel lovit ameninta ca vrea sa-l dea in judecata si aici in romania ..se poate si aici si acolo?