avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate rome_walter

Activitate rome_walter

Răspuns la discuția Nume de familie scris gresit
Mentionez ca nu detin nici un act de la strabunici si nici tata nu i-a cunoscut.
Doamnele de la primarie au zis ca-s putine sanse sa se aprobe schimbarea pt ca au mai inercat si altii si nu au reusit.
Au mai zis ca fara certificatele strabunicilor, singurul caz temeinic de care ma pot agata este ca as fi cunoscut in societate cu walter.
Multumesc
Am facut toate actele necesare iar acum urmeaza sa le depun la starea civila. Imi putezi spune ce motiv intemeiat sa scriu pt ca mi-au zis doamnele de acolo ca trebuie un motiv intemeiat pt ca sa se aprobe.
Multumesc
buna seara.
la prima instanta am castigat iar la recurs am pierdut.
am fost sanctionat de garda financiara cu inchiderea localului 3 luni de zile pt ca am batut gresit pe casa de marcat. am facut contestatie si azi pe net am vazut ca am pierdut. de cande trebuie sa inchid localul 3 luni?
numele meu al sotiei si al copilului meu vreau sa-l schimb. la starea civila trebuie sa formulez cererea sau in alta parte?
Strabunicii mei aveau numele de familie walter iar de la bunicii mei s-a modificat pe valter. Am intrebat pe un unchi mai in varsta de ce s-a schimbat si a zis ca dupa razboi sau romanizat toate numele straine. As vrea sa-l corectez pt ca e scris gresit. Corect se scrie Walter nu Valter. Mentionez ca nu mai am nici un act de la strabunicii mei, singura dovada fiind cripta.