avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere local 3 luni de catre garda financiara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere local 3 luni de catre garda financiara

am fost sanctionat de garda financiara cu inchiderea localului 3 luni de zile pt ca am batut gresit pe casa de marcat. am facut contestatie si azi pe net am vazut ca am pierdut. de cande trebuie sa inchid localul 3 luni?
Cel mai recent răspuns: rome_walter , utilizator 21:32, 18 Decembrie 2014
Buna seara,
Ati pierdut si in calea de atac?
buna seara.
la prima instanta am castigat iar la recurs am pierdut.
Buna dimineata,
Inchideti localul de la data comunicarii sentintei.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs NiculescuTeodora NiculescuTeodora Comunicarea recursului.Sunt administratorul unei firme,am pierdut procesul cu garda financiara,am facut recurs dar l-am pierdut.Am primit pe 23 decembrie ... (vezi toată discuția)
Amenda la garda financiara neplatita ioneladafinescu ioneladafinescu Pe scurt, Acum 4 ani am luat amenda in cuantum de 8000 de lei de la Garda Financiara, pentru ca nu am avut casa de marcat fiscala,( avand un a.f.). Am ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)