avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recurs
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recurs

Comunicarea recursului.Sunt administratorul unei firme,am pierdut procesul cu garda financiara,am facut recurs dar l-am pierdut.Am primit pe 23 decembrie comunicarea recursului.Trebuie sa inchid sau nu?Daca da, cam dupa cate zile? (raspuns irevocabil)
Cel mai recent răspuns: astrea , utilizator 00:06, 2 Februarie 2011
Ce solutie a pronuntat instanta? ... si ce sa inchideti ?
Trebuie sa respectati ceea ce este conform legii.
Solutia pronuntata de garda (in procesul-verbal)daca nu a fost anulata nu mai aveti ce face decat prin exercitarea unei cai extraordinare de atac daca ati avea motive.
Presupun ca garda financiara pe langa sanctiunea contraventionala,a dispus suspendarea activitatii firmei dvs.pe o perioada de trei luni.Daca si in recurs,instanta de judecata v-a respins plangerea contraventionala,atunci pe o perioada de trei luni activitatea firmei dvs.este suspendata.Puteti exercita o cale extraordinara de atac impotriva hotararii instantei de recurs,dar exercitarea acestei cai de atac nu suspenda masurile dispuse prin procesul verbal atacat.
Ultima modificare: Duminică, 26 Decembrie 2010
andymaurul, utilizator
Ma refer,trebuie sa inchid imediat, sau mai pot tine firma deschisa cateva zile.
In mod legal,incepand cu ziua urmatoare celei in care vi s-a comunicat hotararea instantei de recurs.

Alte discuții în legătură

Decizie contestatie necomunicata,iesire din termen pt contestatie Irinel Irinel Irinel Irinel Am contestat un proces verbal acum 4 luni..intre timp a fost prima infatisare la care nu am ajuns...acum am aflat ca am pierdut acel proces...(DIN IANUARIE)dar ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva hotararii instantei de recurs? megatradeconsult megatradeconsult Garda Financiara a intocmit un proces verbal de contraventie unde a stabilit confiscarea unor sume. sa facut actiune la tribunal pe fond unde s-a respins ... (vezi toată discuția)
Predarea permisului de conducere isomeone isomeone Buna seara! Desi am citit cam tot ce se putea pe forum, gasind pareri impartite cu privire la acest subiect, indraznesc sa deschid un subiect nou de ... (vezi toată discuția)