avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Decizie Contestatie NECOMUNICATA,IESIRE DIN TERMEN PT ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Decizie Contestatie NECOMUNICATA,IESIRE DIN TERMEN PT CONTESTATIE

Am contestat un proces verbal acum 4 luni..intre timp a fost prima infatisare la care nu am ajuns...acum am aflat ca am pierdut acel proces...(DIN IANUARIE)dar nu am primit acasa nici o hartie in termenul legal.Automat am iesit si din termenul de contestatie a deciziei..CE ESTE DE FACUT????atata timp cat eu nici macar nu am fost informat ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:08, 18 Februarie 2010
este vorba de o sentinţă, nicidecum de o decizie. consultaţi dosarul cauzei şi vedeţi dacă a fost îndeplintă procedura de citare a dvs. la termen.
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu a fost comunicata sentinta instantei va aflati inca in termen pt exercitarea caii de atac.
Insa in recurs va fi foarte greu de castigat daca nu ati administrat probe in fata primei instante.
Doar sa existe vicii in proceul-verbal de contraventie...

avocat Claudiu Lascoschi
Verificati daca a fost redactata sentinta , pentru ca termenul de redactare al unei hotarari este de 30 de zie de la data pronuntarii si apoi se comunica.Puteti formula recurs impotriva sentintei pronuntate, recurs care se depune la instanta care a pronuntat hotararea sub sanctiunea nulitatii absolute.Nu ati dat prea multe detalii despre obiectul procesului verbal, dar daca discutam de plangere contraventionala pentru contraventii in trafic, va trebui dupa declararea recursului sa obtineti un certificat de grefa pentru a-l duce la politie.Daca mai sunt nelamuriri reveniti!
Daca vreti sa lungiti foarte mult procesul in recusr si va ajuta acest lucru puteti sa va cautati un avocat pe care sa il platiti pentru acest lucru.
Solutii pentru prelungirea procesului in recurs daca va ajuta se pot gasi.
Insa vedeti ca avocatul va taxeaza separat pentru asa ceva.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen peraspera peraspera Am cerut TB decizia civila si am primit prin posta Adresa TB din 27.11.2008: ...dosarul X \"s-a solutionat la 3.10.2008 si se afla in curs de redactare\". ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat yonut78 yonut78 buna seara.am o intrebare rog care poate sa ma ajute.mia suspendat permisu pentru ca nu am acordat prioritate le 2 pietoni. dar mentionez ca cei 2 pietoni au ... (vezi toată discuția)
Copie sentinta definitiva masterguni masterguni intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles. am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai ... (vezi toată discuția)