Garda Financiara a intocmit un proces verbal de contraventie unde a stabilit confiscarea unor sume. sa facut actiune la tribunal pe fond unde s-a respins cererea de anulare a procesului verbal, apoi s-a facut si recurs. Cu toate ca instanta a solicitat expertiza conatabila judiciara in urma careia au reiesit sume mult mai mici decat cele stabilite de garda, nu s-a tinut cont de ia desi nu a contestat-o nimeni.
Gasim vro solutie sa mergem mai departe si aupra deciziei instantei de recurs a tribunalului?
Multumesc
Consultati un avocat si verificati motivarea instantei de recurs cu atentie, pentru a observa daca se incadreaza intr-unul din cazurile de contestatie in anulare sau revizuire (cai extraordinare de atac). Totodata, fiti deosebit de atent la termene, pentru ca aceste cai extraordinare de atac pot fi exercitate in anumite termene, fixe, prevazute de dispozitiile procedurii civile. Cu stima.
Cai de atac
ioanandrei
Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Recurs anulat
LAIMIS
Buna ziua!
Avem un proces cu garda fin. din 2008.Primul proces la judecatoria local l-am pierdut prin neprezentare av.la termene etc.In 2009 am facut recurs ... (vezi toată discuția)