Cînd îmi dedeau banii pt cursa semnam o dispozitie de plata. Dupa cele 3 dati în care nu am mai restituit restul de bani ramasi am convenit de comun acord sa las la fiecare cursa o anumita suma de bani,tin ca treaba s-a întîmplat acum vreo 2 sau 3 luni. Ultima cursa s-a sfîrsit acum o saptamîna si atunci am hotarît sa terminam colaborarea dar cum am precizat el vrea toti banii pîna luni daca nu ma da în judecata. În srara aszal-am sunat sii-am zis ca îi dau 500 e luni si restul 700 în ianuarie maxim si daca nu are încredere sa facem act la notariat. Nu e de acord,ori toti luni ori500 si pt restu700 sa las ceva gaj
am lucrat la o firma de transp sau înca lucrez,de vreo 3 ori mi-au ramas niste bani pe care nu i-am mai predat la firma echiv a 1200 e,tin sa mentionez ca la fiecare cursa primeam o suma de bani pt cursa ,sa platesc autostrazii,vignete de cele mai multe ori sa cumpar motorina de la hoti adica furata de la altii de era mai ieftina fata de peco. Dupa ultima cursa ne-am certat si ne despartim dar vrea sa îi dau cei 1200 e în cel mai scurt timp adica 7 zile si nu am i-am zis sa mergem la notar sa facem acte si sa îi restitui în maxim 6 luni si nu vrea ca ce garantie are el. Am reusit sa fac rost de 500 e si i-am zis ca îi dau acum 500 si restul în ianuarie maxim tot nu vrea,ca sa îi las ceva gaj pt cei 700. A zis ca daca luni nu îi dau toti banii ma da în judecata pt furt si îmi închide contr de munca cu furt,problema e ca eu tre sa ma angajez dar îmi tre decizia de încetare pe care nu o am. Ce pot face?
Pîna acum o saptamîna am lucrat la o firma de transport sau înca lucrez ca nu îmi închide cartea de munca cu furt cica daca nu îi dau suma de 1200 e. De fiecare data la plecarea în cursa încasam o suma de bani de la firma euro +ron pt care semnam cred ca îi zice dispozitie de plata. Din acesti bani eu trebuia sa platesc vigneta,autostrada sa cumpar motorina la negru daca gaseam etc,tin sa precizez ca eram platit cu 10 e pt 100km extern (din cîte stiu extern se plateste la zi între 35 si 87 e nu la km)+salariu minim pe tara adica 600 ron statul de plata l-am semnat acum cînd ne-am despartit.din acei bani pe care am zis ca îi încasam la fiecare cursa de vreo 3 ori mi-au ramas mai multi bani pe care nu i-am restituit la firma si am ramas dator aproxim 1500 e,apoi la fiecare cursa am lasat o anumita suma de bani pt cei aproxim 1500 e,în prez îi mai datorez 1140 e. L-am rugat sa facem act la notar gen act de împrumut sau ceva de genu,prin care ma oblig ca în termen de 6 luni sa îi restitui banii si el nu vrea ca a vb cu nustiu ce avocat si ca ce garantie are el ca eu îi dau banii. Asa ca vrea sa îi dau banii într-o saptamîna ca altfel ma da în judecata si îmi închide cartea de munca cu furt,profita de faptul ca eu sunt sub cercetare penala în calitate de suspect de furt,ma ameninta cu al doilea dosar si ca ma duc la închisoare cu 2 dosare. Ce sa fac ,eu vreau sa îi dau banii dar nu am de unde acum de asta vroiam act la notariat. Ce ma sfatuiti?