avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Emanuel1992

Activitate Emanuel1992

Nu am aceiasi atitudine,am incercat doar sa va explic.De la Asistenta Sociala mi s-a spus ca ,el,ca sa poata recunaste copilul ,are nevoie de acceptul surorii mele,apoi,de al reprezentantilor ei legali (parintii nostri,ea fiind minora).

L.E :Asa a fost sfatuita si de ei,ca e mai bine asa.Ceea ce m-a deranjat atat pe mine,cat si pe sora mea,este ca acum si-a amintit ca are un copil cu ea....dar pana sa nasca....a lipsit total din peisaj,ca sa spun asa
Am inteles asta stiu,dar cred ca nu m-ati inteles.Sora mea nu vrea ca el sa fie recunoscut drept tata al copilului,nu vrea sa mai stie de el
Inregistrarea copilului s-a facut pe numele mamei,iar la tata este liniuta
Ca vrea sa il recunoasca drept fiind copilul sau,acum nu mai vrea.
Nu este stabil in ceea ce sustine...se razgandeste peste noapte.
Da,asa sustinea ieri,ca nu concepe asa ceva....acum,aseara s-a razgandit ,ca nu mai vrea...nu e consecvent in ceea ce vrea,iar mie unul nu mi se pare corect.Adica,atata timp nu ai venit sa o vezi macar,sa o intrebi de sanatate,si acum sa te ridici cu pretentii
Nu stiu sa va spun exact.Cand am aflat de sarcina,l-am chemat la noi pe el si pe ambii lui parinti.A venit doar mama lui,tipand in gura mare ca sora mea a vrut copilul,iar ca baietelul ei nu se poate muta cu sora mea...in conditiile in care sta la 3 case departare de noi.S-a incercat implicarea lui ,si pana sa nasca....dar...nu s-a putut face nimic.Mereu cand am fost cu sora mea la controale...a intrebat de tatal copilului...dar,atata timp cat el nu a vrut sa fie alaturi de ea atunci...nu vad de ce as incerca (din nou)sa il fac sa mai inteleaga ceva!
Parintii lui stiu ca sora mea a nascut,dar,pana la ora actuala,niciunul nu s-a interesat de starea copilului sau a surorii mele.
Buna ziua,am o intrebare la dvs.
Sora mea (minora fiind) a ramas gravida(anul acesta in februarie,atunci avand 15 ani si 10 luni,iar el 18 ani) cu prietenul ei,dar de cand ea implinise cam 5 luni de sarcina(noi am aflat in luna august,in conditiile in care si el,si parintii lui stiau deja),nu s-a mai interesat de starea copilului,de starea mamei,nefiindu-i alaturi,drept urmare sora mea nevrand ca el sa fie recunoscut ca tata al copilului..Acum,individul in cauza ne hartuieste cu telefoane,si vrea sa aiba drepturi asupra copilului.
Cum ar trebui sa procedam?(mentionez ca, copilul a fost luat pe numele mamei minore,iar la tata apare natural,iar de cand am aflat ,toate controalele si consltatiile au fost suportate de parintii nostrii,el nevrand sa mearga la controale alaturi de sora mea)
Va multumesc anticipat