Buna ziua,astazi am primit in cutia postala un plic de la BIROUL EXECUTORULUI JUDECATORESC...............
In temeiul dispozitiilor prevazute de art 667 cod procedura civila emitem prezenta:
Somatie prin care va punem in vedere ca,inconformitate cu dispozitiile c.pr.civ. in termen de 1 zi de la primirea sau lasarea acesta la domociliul dumneavoastra sa va conformati dispzitivului titlului executoriu judecatoresc de a achita urmatoarele sume de bani:
28.00 euro si 495 lei creanta totala , suma compusa din 28 euro debit conform titlu executoriu si 495 lei cheltuieli de executare silita
PROCES VERBAL DE CONSTATARE A CONTRAVENTIEI:
Intocmit la data de 07.11.2011 ora 8:57 sediul Iuliu Maniu nr 401A
Subsemnatul ..............angajat al CNADNR cu autorizatia de control 088 am constat ca la data de 14:05.2011 ora 9:17 locul DN5 KM25+120m Calugareni vehicul cu nr de INM...Apartinand lui ........... a circulat fara rovinieta
Fapta savarsita de ............. constituie contraventie confiorm art 8 alin 1 din OG nr 15/2002 privind aplicarea tarifuluide utilizare si de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania se sanctioneaza potrivit art 8 alin 2 din OG nr 15/2002
din cate am inteles si am cautat pe internet , acestea sunt abuzive,ilegale etc,de ce se mai trimit atunci ? si de ce asa mare
Precizez ca am platit 250 lei amenda,dar ceilalti de 28 euro nu au fost platiti din cauza situatiei financiare,de ce s-a ajuns la aceasta suma si nici nemafiind instiintat ca trebuie platit,ce trebuie facut,am sa o contest chiar azi,dar cum pot castiga cauza,totusi drumurile sunt pline de gropi ,,, care sunt de vina pt piesele stricate ale masinii,masinile noastre nu mai sunt despagubite ?