avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate markustafful

Activitate markustafful

Buna ziua,astazi am primit in cutia postala un plic de la BIROUL EXECUTORULUI JUDECATORESC...............

In temeiul dispozitiilor prevazute de art 667 cod procedura civila emitem prezenta:
Somatie prin care va punem in vedere ca,inconformitate cu dispozitiile c.pr.civ. in termen de 1 zi de la primirea sau lasarea acesta la domociliul dumneavoastra sa va conformati dispzitivului titlului executoriu judecatoresc de a achita urmatoarele sume de bani:
28.00 euro si 495 lei creanta totala , suma compusa din 28 euro debit conform titlu executoriu si 495 lei cheltuieli de executare silita

PROCES VERBAL DE CONSTATARE A CONTRAVENTIEI:
Intocmit la data de 07.11.2011 ora 8:57 sediul Iuliu Maniu nr 401A
Subsemnatul ..............angajat al CNADNR cu autorizatia de control 088 am constat ca la data de 14:05.2011 ora 9:17 locul DN5 KM25+120m Calugareni vehicul cu nr de INM...Apartinand lui ........... a circulat fara rovinieta

Fapta savarsita de ............. constituie contraventie confiorm art 8 alin 1 din OG nr 15/2002 privind aplicarea tarifuluide utilizare si de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania se sanctioneaza potrivit art 8 alin 2 din OG nr 15/2002

din cate am inteles si am cautat pe internet , acestea sunt abuzive,ilegale etc,de ce se mai trimit atunci ? si de ce asa mare
Precizez ca am platit 250 lei amenda,dar ceilalti de 28 euro nu au fost platiti din cauza situatiei financiare,de ce s-a ajuns la aceasta suma si nici nemafiind instiintat ca trebuie platit,ce trebuie facut,am sa o contest chiar azi,dar cum pot castiga cauza,totusi drumurile sunt pline de gropi ,,, care sunt de vina pt piesele stricate ale masinii,masinile noastre nu mai sunt despagubite ?