Buna ziua am avut si eu un process penal pentru faptul ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice cu o imbibatie 0.40 in aerul respirat fapt pentru care mi sa luat permisu de conducere pentru 90 de zile pedeapsa care nu ma multumit si in perioada ce aveam permisul suspendat adika mai exactdupa o ora m-am urcat din nou la volan fapt care a dus la o a doua pedeapsa a mea am fost oprit pentru a doua oara de acelasi echipaj de circulatie si stiind ca am permisu suspendat si m-au gasit cu alcoolemie de 0 43 m-au dus la spital si mi-au recoltat probe la sange rezultatul fiind de 0,86 si 1,00 la mie .Dat fiind faptul ca am facut concurenta la infractiuni si ca unele din ele erau de domeniului penalului mi-au facut dosar penal care a durat aproximativ 10 luni pana la finalizarea lui .Ca rezultat a ispravei mele am obtinut amanarea aplicarei pedepseipe un termen de supraveghere de 2 ani dar cu toate acestea datorita art 102 si 103 din codul rutier am stat 11 luni pe tusa fapte care mi sau dat si nu inteleg de ce daca scria destul de clar ca imi amana aplicare pedepsei si m-au pus sa dau testare de redobandire doar teoretic