intr-adevar,dar inca actualul sot nu se tine de promosiuni.si atunci daca nu vrea sa imi plateasca 1-2 luni pensia alimentara eu nu am cum sa il oblig atata vreme cat intelegerea s-a facut la mediator sau la notar.fara hotarare judecatoresca nu pot face nimic.va trebui sa intentez din nou proces? si apoi stiu ca pretul la mediator sau la notar e intre 10 mil-15mil
Buna ziua.am nevoie de un sfat.sunt casatorita de 3 ani cu acte si am o fetita de 3 ani si 3 luni.sotul mi-a comunicat sec ca vrea sa divortam fara a avea un motiv plauzibil.in prima faza a propus sa mergem la notar sa ne intelegem pt divort si copil,dar pana atunci a promis ca ma ajuta la cresterea copilului.numai ca de 2 luni s-a mutat de acasa(noi locuind in chirie,contract pe numele meu)si nu mai vrea sa participe la cheltuieli decat sa plateasca gradinita fetei si atat.eu nu vreau sa ne intelegem la notar pt ca nu am incredere in el.vreau sa deschid proces in instanta pt divort si pensie alimentara.ce pasi trebuie sa urmez,avand in vedere ca nu imi permit un avocat?ma pot reprezenta si singura?