avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate mitzax32

Activitate mitzax32

Răspuns la discuția Al 2-lea loc de munca
Am inteles,va multumesc frumos .
Deci voi alege locul unde voi fii platit mai bine,nu unde este functia mai ok .
Bun gasit,
in prezent am un loc de munca 4 ore/ la o societate
ma voi angaja la o a doua cu o alta functie dar la 8 ore
mi sa spus sa aleg un loc principal,insa nu stiu ce este mai important in alegerea acestui fapt,ce este mai important in aceasta situatie, functia sau programul de lucru ? ce cantareste mai mult pentru alegerea unui loc de munca primar ca sa spun asa ? precum mi-a fost cerut .

dupa ce voi alege locul primar de munca , cel "secundar" va ramane inscris in cartea de munca? (ca experienta,venit,perioada de lucru etc )
exista dezavantaje fata de cel secundar?
Răspuns la discuția Citat ca martor
ma cramponez pentru ca sunt lucruri anormale din parerea mea . am cerut in subiect sa fiu lamurit de acele aspecte daca este cineva ce ma poate lamuri ...
Discuție Citat ca martor
Buna seara,
Ma numesc Mihai si am 18 ani sunt un om simplu.

Vin si eu cu anumite nelamuriri la dvs fiind prima oara cand ma confrunt cu asa ceva.

Bun,am fost citat ca martor intr-un caz,Sunt din Bucuresti am fost chemat tocmai la inspectoratul de politie tulcea.

Bun,am primit citatia in curtea unui vecin,o simpla foaie,nu in plic nu nimic,nu am semnat nimic pentru aceasta.neavand nr de prelucrare a datelor cu caracter personal,avand stampila si semnatura .Ceea ce nu mi se pare normal .

Nu stiu pentru ce am fost chemat mai exact fiind descrisa doar denumirea infractiunii .

A fost eliberata pe data de 4 martie,am recuperat foaia de la un vecin care a gasit-o in curte pe data de 5,sa ma prezint in data de 10.
Toata treaba asta nu ar fii trebuit facuta ca la carte? sa o ridic personal ? de ce sa ajunga un document destinat exclusiv mie,in mana oricui ?Fara sa fi luat la cunostinta ? Aceasta se putea pierde sau deteriora oricand mai ales ca afara ploua
Citez din citatie

"Inculpatul/suspectul/partea civila/persoana vatamata,martorul citat are dreptul la un avocat cu care sa se prezinte la termenul fixat"

Mi se pare ok,insa cuvantul "martorul" este taiat ingrosat cu pixul,iar in alta rubrica "in calitate de" apare martor.

Eu sincer sunt derutat,este vorba de un caz din 2013 din ce apare aici.

Sunt elev,nu am situatia financiara sa ajung acolo,desii as putea sa ma imprumut,dar de ce as faceo ? Cine imi deconteaza toata treaba aceasta ?

As dorii sa ma indrumati ce este de facut va rog,si daca pot avea un avocat sa ma reprezinte din oficiu si care sunt pasii ,deoarece nu imi permit .
remediat,multumesc
Răspuns la discuția Tip angajare
inteleg,insa momentan nu detin aceasta calificare,
Eu ma refer la un alt tip de slujba pana ce termin calificarea .
Discuție Tip angajare
Bun gasit,

Sunt elev al unei scoli profesionale cu durata de 2 ani ,termin ultimul an curand specialzare mecanic aeronave.

Pana atunci as fii interesat sa ma angajez , insa nu stiu ce functii as putea ocupa intr-o firma .
Am cautat in COR,insa majoritatea necesita studii medii .
Din cele citite si pe forum inteleg ca angajatorul poate stabilii cerintele de studii pentru angajari,insa trebuie sa tina cont de COR.

In adeverinta de absolvire a studiilor luata in vara scrie asemenea
-Clasele IX CURS ZI , DOMENIU PREGATIRE MECANICA
-CLASELE X - INVATAMANT PROFESIONAL CU DURATA DE 2 ANI -CURS ZI (intre anii scolari 2013-2014)

Va rog sa imi explicati si mie ce functii as putea ocupa intr-o firma.