avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Al 2-lea loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Al 2-lea loc de munca

Bun gasit,
in prezent am un loc de munca 4 ore/ la o societate
ma voi angaja la o a doua cu o alta functie dar la 8 ore
mi sa spus sa aleg un loc principal,insa nu stiu ce este mai important in alegerea acestui fapt,ce este mai important in aceasta situatie, functia sau programul de lucru ? ce cantareste mai mult pentru alegerea unui loc de munca primar ca sa spun asa ? precum mi-a fost cerut .

dupa ce voi alege locul primar de munca , cel "secundar" va ramane inscris in cartea de munca? (ca experienta,venit,perioada de lucru etc )
exista dezavantaje fata de cel secundar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 23 Aprilie 2015
1. La locul de munca unde va aveti alege functia de baza beneficiati de deducerea personala.
In general, se aleg locurile de munca ca functie de baza , unde exista salariul mai mare.

2. Incepand cu 01.01.2011, nu se mai fac inregistrari in carnetul de munca.

3. Veniturile realizate la cel de-al doilea loc de munca se cumuleaza si se au in vedere la calculul pensiei.
Am inteles,va multumesc frumos .
Deci voi alege locul unde voi fii platit mai bine,nu unde este functia mai ok .
Functia nu va avantajeaza prea mult ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de baza danabode danabode Buna Am o nelamurire in ceea ce priveste functia de baza. Sunt angajata la o societate comerciala cu un sfert de norma(2 ore pe zi), unde am un salariu ... (vezi toată discuția)
Functie de baza la contract de munca cu o ora lungus lungus daca o persoana are contract de munca cu o ora, nu mai este angajata la nici o alta firma,poate fi trecut aici cu functia de baza,sa beneficieze de deducerea ... (vezi toată discuția)
Angajare cornel77 cornel77 o pers. se poate angaja la 2 sc, iar cartea de munca sa fie la una dintre acestea? (vezi toată discuția)